Gobzema ironija par Kaimiņa dzīvi "no rokas mutē" izpelnās draudus par "dzīvi bez zobiem"!

FOTOGALERIJĀ GOBZEMA UN KAIMIŅA DZĪVES "TUVĪBAS" MIRKĻI

Saeimas deputāts Aldis Gobzems par vairākkārtēju kolēģa Artusa Kaimiņa izzobošanu saistībā ar viņa izteikumiem par savu finansiālo stāvokli šodien Saeimas ārkārtas sēdē izpelnījies netiešus Kaimiņa draudus par fizisku izrēķināšanos.

Debatējot par dažādām atbalsta formām iedzīvotājiem, kurus vissmagāk skārusi Covid-19 krīze, Gobzems vairākkārt pieminējis Kaimiņa izteikumu kādā no intervijām, kurā deputāts sacījis, ka dzīvo "no rokas mutē".

Pēc kārtējā šī apstākļa pieminēšanas Kaimiņš no vietas Saeimas sēžu zālē sāka izkliegt piezīmes, ka Gobzemam būtu jārunā par apspriežamo priekšlikumu.

"Es saprotu, ka Kaimiņš ir satraukts, ka dzīvo no rokas mutē," teica Gobzems.

"Par priekšlikumu!" no vietas izkliedza Kaimiņš.

"[Viņš] satraucas, ka viņš dzīvo no rokas mutē ar saviem trīs vai četriem tūkstošiem eiro," - Gobezms.

"Par priekšlikumu runā, Tu!" izkliedza Kaimiņš, turpinājumā mudinot Gobzemu būt piesardzīgam.

"Gobzem, sargi zobus, es tev nopietni, sargi zobus!" brīdināja deputāts.

Gobzems, neņemot vērā Kaimiņa aizrādījumus, turpināja teikt, ka Kaimiņš vislabāk zina, kā tas ir dzīvot par trīs līdz četru tūkstošu eiro lieku algu "no rokas mutē".

"Iedomājies, kā būs bez zobiem dzīvot no rokas mutē," no vietas atcirta Kaimiņš.

Noklausoties savstarpējos pārmetumus, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK) atgādināja kolēģiem, ka viņi atrodas parlamentā, tādējādi mudinot ievērot pieklājības normas.

"Un narkomāns, un narkomāns, un narkomāns!" pēc klusākām piebildēm turpināja izkliegt Gobzems.

Pie frakcijām nepiederošā deputāte Jūlija Stepaņenko lūdza Kaimiņu neizteikt draudus par fizisku izrēķināšanos pārējiem deputātiem, vienlaikus paužot cerību, ka notikušo ir piefiksējusi Mūrniece.