Vokālais pedagogs Edgars Kramiņš vienmēr skandalozi paudis savu viedokli gan diskusijās par politiku, gan citos jautājumos. Kramiņa uzbraucienus, kritiku un agresīvus epitetus skatītāji savulaik iepazina LNT šova O-Karte un citu mūzikas konkursu žūrijās. Viens otrs konkursants tika novests līdz asarām.

Šonedēļ pedagogs izteicis savu uzskatu par koronavīrusu Covid-19 un pavisam nopietni sadusmojis un nokaitinājis daudzus cilvēkus. Ar saviem uzskatiem burtiski uzspridzinājis sociālos tīklus.

Sabiedrība pie viņa paustā uzskata rakstījusi tādus epitetus kā "debils", "izkūkojis prātu", "Kramiņ, izslēdz internetu". Sulīgākos skatiet fotogalerijā.


Ļaudis dalījušies ar šo ierakstu, lai demonstrētu citiem, kā izskatās bezatbildība šajā situācijā. Citi saka, ja raidījums Preses klubs vēl kādreiz šo personu aicinās kā ekspertu, tad apsolas to neskatīties vairs nekad dzīvē.

Edgars Kramiņš:


"COVID-19 ir laboratoriski veidots, jo viņš ļoti ātri mutē. Muļķība ir nēsāt maskas, muļķība ir sēdēt mājās, tāpat kā muļķība ir potēties, jo neviens mediķis nezina, ko satur šīs vakcīnas! Katru gadu Itālijā no dažādām pataloģijām mirst 650`000 cilvēku gadā jeb vidēji 1700 cilvēku dienā. Pagājušā gadā uzliesmoja vēdera vīruss (caurejas), šogad tas vērsts uz plaušu slimībām. Pagājušajā gadā Itālijā martā nomira tieši tik pat daudz cilvēku, cik šajā gadā."


LASIET ARĪ: Stulbums, murgi, analfabētisms. Par apvainojumiem pret Kramiņu 'krata' Viņķeli


Sabiedrība un masu mediji nežēlīgi nosoda Edgaru Kramiņu un pašu nožēlojamāko šovu Latvijas televīziju vēsturē


Edgars Kramiņš Talantu fabrikas rezultātus pasludina par viltojumiem un atklāj šokējošas šova aizkulises