Pazīstamā TV dīva un, pēc pašas vārdiem arī teoloģe un psihoterapeite, Anna Lieckalniņa (laulībā Anna Krimele), nākusi klajā ar ļoti nepatīkamām vēstīm. Skatītāju iemīļotā TV zvaigzne tieši un atklāti par vardarbību pašas ģimenē izstāstījusi žurnālam Kas Jauns.

Laulībā šarmantā daiļava piedzīvojusi ļoti nepatīkamus brīžus. Viņai esot fiziski darīts pāri, un šī vardarbiba esot nākusi no nu jau bijušā vīra puses.

Ne visām sievietēm ir drosme atklāt tik personiskas lietas, tomēr Anna uzdrīkstējusies. LIECKALNIŅAS KĀZU EPIZODES UN CITI DZĪVES MIRKĻI FOTOGALERIJĀ.


Anna Lieckalniņa apprecējās ar sabiedrībā zināmo Latvijas uzņēmēju Rafaelu Krimelu 2016.gada 3.jūnijā, bet jau 2019.gada sākumā laulība oficiāli tika šķirta.



Uz žurnālistu jautājumiem par klīstošajām runām, ka Annas attiecības ar vīru Rafaelu bijušas īpaši sarežģītas, ko sākumā pat īsti nav varējusi nojaust, Lieckalniņas atbilde ir skaudri apstiprinoša:

"Absolūti un noteikti. Īsa atbilde. Tāpēc arī izšķīros, jo esmu psihoterapeite. Redzu to, kas notiek, redzu, kam noteikti nav jābūt divu cilvēku un ģimenes attiecībās".
Tāpat Anna Lieckalniņa neslēpj, ka šobrīd viņai ir spēkā tiesiskā aizsardzība pret vardarbību no sava bijušā vīra. Vairāk viņa  nekomentē. Novēlam izturību un jaunus personīgās dzīves meklējumu ceļus tautā iemīlotajai TV dīvai!