Atraktīvā un kolorītā šova X Faktors dalībniece Margarita Kolosova sacēla kājās publiku. Pirmoreiz šova vēsturē bija īstas dejas un neviltota ballīte. Tomēr Intars Busulis visu sabojāja, nosaucot Maratu par mēslu:





Marats Ogļezņevs ir latviešu dziedātājs, grupas Musiqq dalībnieks un grupas Device bijušais dalībnieks. Maratam ir 36 gadi. Mūziķa karjeru uzsācis 1990. gadu beigās. 1998. gadā dibināja grupu Device, ar kuru tika izdoti trīs studijas albumi: Better Days/Labākas Dienas, 18 Touchez, 2 Hot 4 LV. Pirmo reizi mūziķis piedalās šova X Faktors žūrijas saimē, - šosezon trīs žūrētāju vietā ir četras personas.


MARGARITA KOLOSOVA MŪSU FOTOGALERIJĀ

Uzziņai - Margarita X Faktorā pārsteidza ar vācu hītu “Du Hast” un radīja labāko ballīti visa šova vēsturē:

”X Faktors” arī noslēdzošajā televīzijas atlases kārtā iepriecina ar skarbiem stāstiem, kuri liek aizdomāties par lieliskām vokālajām dotībām, mūzikas stilu dažādību un netipiskām profesijām. Skaties.lv piedāvā jau tagad ieskatīties vienā no šī vakara numuriem. “X Faktora” pirmajā sezonā iepazītā Margarita Kolosova ir atgriezusies! Tā vēstīja portāls Skaties.lv, - pastāstot nianses īsi pirms konkurasntes iznāciena:

Margaritai uznākot uz skatuves, žūrijas sejās parādīsies smaidi un atskanēs neskaitāmi jautājumi, kā nekā tieši šo sievieti daudzi uzskata par šova talismanu.

Piecu bērnu māmiņa joprojām remontē traktorus, kā nekā ne visiem ir tik daudz līdzekļu, lai vestu lauku darbu palīgus uz servisiem.

Šogad Margarita cer, ka ne tikai tiks līdz “krēslu izaicinājumam”, bet saņems arī kādu no krēsliem!

Šova pretendente pārsteidza žūriju ar sev netipisku dziesmu, viņa izvēlējās izpildīt grupas “Rammstein” dziesmu “Du Hast”.

Izdzirdot pirmos dziesmas vārdus, Intars un Reinis jau sāka dejot, pie žūrijas galda, toties dziesmas izskaņā mūzikas eksperti dejoja jau pie skatuves, aicinot līdzi skatītājus.

Pirmo reizi šova vēsturē kāda pretendenta priekšnesums izpelnījās dejas pie skatuves, matu kratīšanu un lēkāšanu.

Pēc uzstāšanās Reinis paziņo, ka tā bijusi labākā ballīte trīs gadu laikā!

Margaritas uzstāšanās saņēma JĀ no Aijas, Intara un Reiņa, bet NĒ no Marata.