Latvijā apjūsmotā Maestro Raimonda Paula dziesmu mūza, Krievijas estrādes Primadonna Alla Borisovna atpūtusies  Laimas Vaikules privātmājā Jūrnalā. Alla Pugačova jokojusi drosmīgi, izsaucot skarbu kritiku no faniem.

Dziedātājas laulātais draugs Maksims Galkins publicējis sociālajā tīklā video ierakstu, kuras kadros Alla Pugačova un Laima Vaikule ampelējas kunga prātā.

Pēkšņi Pugačova izsaka asprātību, kas šokē klātesošos un pašas vīru Maksimu Galkinu. Pēc tam Pugačova un Vaikule skaidro savu savādo uzvedību ar alkohola iedarbību.


Zaļā pūķa iespaidā izteiktais Allas Borisovnas izteiciens faniem nudien nav bijis pa prātam — Krievijas skatuves karalienei un Primadonnai tā nepiedien runāt. BILŽU GALERIJĀ ALLAS UN MAKSIMA PRIVĀTĀKIE DZĪVES MIRKĻI UN BĒRNU FOTO

"Divu glupu sievišķu marasms. Neviens neapšauba Pugačovas spožumu un talantu. Bet visam savs laiks. Jāaiziet ar godu, nelīdzinoties beztalantīgajai Vaikulei.... Vai, ***, patiešām — vecas grošas." Komentāru daudz. Izsakiet arī jūs savu viedokli komentāru sadaļā.