Skatītāju neviennozīmīgi vērtētais, aprunātais un kritizētais šovs 'X Faktors Latvija' daudziem tūkstošiem dalībnieku deva cerības kļūt par zvaigznēm un iemirdzēties pie pašmāju šovbiznesa debesīm. Šķiet, ja esi saņēmis skatītāju atbalstu, piecēlis kājās zālē sēdošos un saņēmis pozitīvu vērtējumu no žūrijas, tad nevajadzētu rasties problēmām tikt nākamajā kārtā, diemžēl ne viss notiek tik gludi, kā sākumā var likties. Žurnāls Vakara Ziņas publicējis to dalībnieku stāstus, kas mīklaini pazuda no nākamās kārtas un tā arī neparādījās TV ekrānos.

Daudziem šā šova vērotājiem likās mulsinoši, ka dalībnieki, kas uzstājās un guva atzinīgu žūrijas vērtējumu, tik pēkšņi pazuda. Pat netika paskaidrots, kāpēc tāds lēmums.


Viena no šova dalībniecēm, kas tik ļoti gaidīja savu uzstāšanos pēc pirmās veiksmīgās uzstāšanās reizes, kad viņa izpildīja sava slavenā tēva komponista Helvija Stengrēvica «Ticot, mīlot un gaidot», to tā arī nesagaidīja.

Vēl pa dienu viņa aicināja sociālajos tīklos savus draugus vērot savu uzstāšanos, bet pienāca vakara šovs, un viņas uzstāšanās diemžēl tā arī netika parādīta. Stengrēvica nemanāmi bija izgriezta no šova atlases «Krēslu izaicinājums».

Kā pierādījumu tam Agnese publiskoja savu uzstāšanās video sociālā tīkla «Facebook.com» profilā. Viens no Agneses atbalstītājiem steidza mierināt meiteni, lai viņa nepārdzīvo, jo bijusi pārāk tīra šim netīrajam šovbiznesam.


Žurnāls Vakara Ziņas sazinājās ar Agnesi, lai uzzinātu, kas tad īsti notika «Krēslu izaicinājumā», bet komentāru par kluso izgriešanu viņa atteicās sniegt.

Necieņa un nekaunība pret dalībniekiem

Žurnāls Vakara Ziņas sazinājās ar vēl kādu ašās atlases izbalsoto dalībnieci Ievu Janiševu, kuru savulaik TV3 skatītāji bija iepazinuši šovā «Kāzu gūstā». Ieva par notikušo nebaidījās runāt publiski.

Pilnu rakstu lasiet Vakara Ziņās.