2016,gada 5. aprīlī slavenību izdevums Privātā Dzīve vēsta, ka leģendārais Latvijas hokejists gatavojas pārdot savu biznesu. Par to viņš it kā plānojot iegūt 2,5 miljonus eiro. SIA Golfs & Kart tautā pazīstams kā Ozo golfa klubs.

«Šodien es to neesmu pārdevis, jo nevaru to izdarīt - patlaban atrodos ārpus Latvijas,» žurnālistiem sacījis Ozoliņš. «Mēs nekad nezinām, kas notiks rīt. Vai pat pēc stundas. Ja kas tāds notiks, tas noteikti uzrādīsies Lursoftā.»



2014. gada maijā Latvijas Televīzijas raidījumā «1:1» Ozoliņš paziņoja par hokejista karjeras beigšanu un savu nākotni plānoja saistīt ar politiku. Pavisam drīz Sandis pēkšņi pārdomāja un no politiķa karjeras atteicās.

«Par mani visu laiku klīst baumas - es tikai spēju tās klausīties. Taču nē, šajā brīdī es golfa laukumu neesmu pārdevis,» norādīja Ozoliņš. «Beidzu spēlēt un neko sabiedrībai interesantu nedaru. Esmu pazudis. Tas ir mans apzināts lēmums. Nekur neparādīties, neko par savu dzīvi nestāstīt un nekādus komentārus nesniegt.»

SIA Golfs & Karti līdzīpašnieks ir rakstnieks un TV zvaigzne Armands Puče, kurš neko pārdot negrasās.


Uzņēmums SIA Golfs & Karti reģistrēts 1999. gada 14. jūlijā. 90 procenti kapitāldaļu pieder Sandim Ozoliņam, bet 10 procenti Armandam Pučem. 2014. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 500 417 eiro, peļņa pēc nodokļiem 23 354 eiro. Pagājušā gada jūlijā Ozoliņš savas daļas ieķīlājis SEB Bankā par 579 709 eiro.

Spēlējot vien tikai NHL, Ozoliņš kopā esot nopelnījis 35 miljonus ASV dolāru.

Izcilajam latviešu sportistam ir 43 gadi.