15. martā Latvijas Nacionālajā operā norisinājās mūzikas balvas "Zelta mikrofons 2015" pasniegšanas ceremonija. Joprojām sašutumu un viedokļu apmaiņu izraisījis ceremonijas viešņas dziedātājas Lindas Leen tērps, vēsta nra.lv.


Foto: Kasjauns.lv

Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja publiskoja savu vērtējumu par dziedātājas stila izjūtu un izvēlēto tērpu, ar kuru ierasties Latvijas Nacionālajā operā.

"Latvijas smalkās aprindas kļūst arvien vulgārākas un atklāti stulbākas. Savulaik mana vecmāmiņa smējās par mazizglītotām krievu oficieru dāmām, kas devās uz Biedrības namu kombinē, aiz nezināšanas turot to par smalku vakartērpu. Dagmāra Legante pirms brīža reklamēja TV3 šovu Amoralle naktstkreklā, savukārt Linda Leen ir aizdevusies uz Operu (!!) apģērā, kam devusi totāli stulbu nosaukumu "halātkleita". Nezinu... sievietes it kā ir beigušsa vidusskolu, it kā mēģina iespraukties inteliģences aprindās, bet... Ja 3 klašu izglītības oficietu sievām tumsonība vēl ir kaut kā piedodama, tad apzināta halātkleitas jeb - būsim godīgi- visparastākā zīda halāta vailkšana uz operu ir vulgāra, bezgaumīga un infantīla. P:S Es klusēju par to, ka Linda Leen savam halātam vēl bija piekārusi lapsas asti... Tā teikt - lai dārgāks skats:)"

Foto: Kasjauns.lv

Ieraksts piesaistīja citus facebook lietotājus, kuri sāka diskutēt par dziedātājas izvēlēto tērpu un modes tendencēm:

  • ""Amoralle" gan tos sauc par vakartērpiem:) Varbūt arī piekopj veco labo "paņem mūsu halātu, Tev kleita uz balli par brīvu, mums publicitate". Kaut kur reiz lasīju, ka Kannas esot jautrs skats, kad Chopard apstaigā aktrises un citas slavenības, savācot atpakaļ sarkanā paklāja izgājienam aizdotos spigulus"
  • "Kapec Tevi tik loti uztrauc,kas citiem mugura? P.s halatkleitas un terpi,kas imite apaksvelu,sobrid ir modes tendence." 
  • "Modes tendence? Kurā vietā? Kura A līmeņa modes zīmolu 2015/2016 kolekcijās Milānā, Parīzē vai kaut Ņujorkā bija redzama šī tendence??? Varbūt, nevienā??? (...) Sorry, šī nav modes tendence, bet masu produkcija, ko aktīvi tiražē Zara un citi pseido modes nami. Pēdējo reizi šāda stila kleitas bija modes tendence 2012. gada rudenī. Tagad, tās ir bezgaumīgas halatukleitas nopērkamas masu produkcijas veikalu tīklos. Punkts un āmen..."
  • Tad nakamais jaut.-kapec Tev ir kauns par to,kas citiem cilvekiem mugura? Joprojam nesaprotu 
  • Ir tizli, ja pieaudzis cilvēks aizvelkās uz operu halatā sev pakaļā iespraudis asti. Ir fantastiska mācība- etiķete! Un, ja tā ir apgūta ir vnk kauns skatīties cik imfantīli spēj būt tā sauktais "sabiedrības krējums". frown emoticon
  • Varbūt tāpēc, ka publiskas personas pārstāv it kā latviešu tautu?


Plašāku bilžu galeriju skatiet portālā Kasjauns.lv