BBC grāvējs "Šerloks. Baisā līgava" (Latvijas Televīzijas anotācijā filma dēvēta - "Šerloks. Speciālizlaidums") pasaules pirmizrāde BBC ēterā un vienlaikus arī 120 kinoteātros visā Anglijā un Īrijā notika 2016.gada 1.janvārī. Simtiem kinoteātru visā pasaulē, tostarp arī LTV, šo epizodi pārraidīja sākot no 2.janvāra.

"Šerloks. Baisā līgava" no mūsdienām pārceļas uz 19.gadsimta beigām, kur pasaules slavenākais konsultējošais detektīvs un viņa labākais draugs dzīvotu Beikerstrītā vienā laikā ar tvaika lokomotīvēm, karietēm, cilindra cepurēm un uzsvārčiem. Bet dažas lietas gan paliek nemainīgas - draudzība, piedzīvojums un slepkavība. Vai tomēr pašnāvība? Kādēļ Tomass Rikoleti ir pārsteigts, redzot savu sievu tērpušos vecajā kāzu kleitā? Rikoleti kundzes rēgs spokojas pa ielām, šausminošas atriebības kāres dzīts. Holmsam, Vatsonam un viņu draugiem jāliek lietā visa sava viltība, lai cīnītos ar ienaidnieku no viņsaules un visbeidzot uzzinātu šokējošu patiesību par rēgu līgavu.

"Šerloks" ir viens no BBC pēdējās desmitgades skatītākajām televīzijas drāmām, kas izrādīta 240 valstīs. Trešās sezonas epizodes Ķīnā vien noskatījušies 90 miljoni skatītāju, seriāla profilam "Facebook.com" ir pieci miljoni aktīvo sekotāju. "Šerloks" ir nominēts 66 kino balvām, no tām ieguvis 24, tai skaitā 12 "Bafta" un septiņas "Emmy" balvas.

Patīkamu skatīšanos!

Holmsomānija. Holmss.lv piedāvā BBC grāvēju 'Šerloks. Baisā līgava' (Sherlock. The Abominable Bride)

Video ielādes ātrums var būt atkarīgs no jūsu interneta ātruma