Aktiera Edgara Pujāta veiksme loterijā «Lasis» – maksimāli iespējamais 30 000 eiro vērtais laimests – visticamāk, nebūs vienīgais viņa mūžā. Ar piebildi – ja vien Pujāts nopirks loterijas biļeti. Vai arī viņam to uzdāvinās, kā vēsta Vakara Ziņas.

Edgars Pujāts pavisam nesen Liepājas teātrī norāva izrādi, jo bija nodevies bohēmiskām izpriecām, kas saistītas ar alkohola lietošanu. Tiesa gan, pēc tam aktieris atvainojās saviem talanta cienītājiem: «Piedošana un atvainošanās – tas ir par maz. Vislielākais pretinieks un soģis esmu sev pats. Paldies par mīlestību un uzticēšanos. Saule met gaismu, mēs metam ēnas,» tā savā feisbuka profilā rakstīja aktieris.

Edgars Pujāts ir dzimis veiksminieks un cilvēks ar spēcīgu intuīciju un ekstrasensorām spējām, tāds, kurš spēj nolasīt informāciju no Visuma. Tādus cilvēkus kā Pujāts mēdz dēvēt par mistiķiem. Nav brīnums, ka viņš izvelk tieši to loterijas biļeti, kurā ir vinnests. Bieži vien šāda tipa cilvēki pat nevēlas ar loterijas palīdzību uzlabot savu materiālo stāvokli, bet piedalās prieka pēc – lai interesantāk, lai jautrāk. Tomēr Pujātam piemīt nosliece uz atkarībām, tāpēc, piemēram, ar azartspēlēm aizrauties nevajadzētu. Būs vairāk ļaunuma nekā labuma. Tas pats attiecas uz cita veida atkarībām, arī alkoholu.

Noslieci uz atkarībām nosaka aktiera raksturs – viņš ir ambiciozs un izteikts individuālists. Drosmīgs cilvēks, bet, iespējams, nevēlas uzņemties atbildību. Viņam piemīt vēlme sevi parādīt, izcelt, ar milzu entuziasmu un enerģiju rosīties, bet, kad viss neizdodas, kā iecerēts, sāk sevi plosīt citādā veidā un var pat pārņemt pesimisms.

Pujātam piemīt liels radošais potenciāls, ko ambiciozā rakstura, emocionalitātes un jutekliskuma dēļ var īstenot uz skatuves. Jautājums – vai tam jānotiek uz teātra skatuves? Māksla viņam patīk, bet var gadīties, ka pašam ceļš uz daiļajām mākslām nav rozēm kaisīts. Aktiera dzimšanas datos redzams, ka viņš ir ļoti apdāvināts un mērķtiecīgs cilvēks, kurš savā profesijā spēj (ja vien to grib un pats sev neliek šķēršļus) sasniegt visaugstākās virsotnes. Viņu var «apdraudēt» pārdegšana un nereti – apsēstība, ar kādu cilvēks dodas uz mērķi. Lai Pujāts labi strādātu, viņš stingri jātur grožos. Pretējā gadījumā viņš iedvesmu meklēs spēcīgos pārdzīvojumos. Iespējams, pašlaik viņš atrodas tieši tādā situācijā, tāpēc sadarbībā ar teātri iestājusies pauze. Šajā dzīves periodā viņam varētu būt grūti pelnīt naudu saviem spēkiem. Piemēram, privāts bizness vai individuāls darbs prasīs lielu piepūli. Labāk uzmeklēt kādu, kurš viņam regulāri maksās naudu. Toties šajā dzīves posmā, kas ilgst līdz aktiera 48–50 gadu vecumam, ieteicams pārvērtēt vērtības un neļauties sakāpinātajai emocionalitātei. Ja līdz šim pirmajā vietā bijušas materiālās vērtības, tad pašlaik labāk darīt cēlus, nesavtīgus darbus, izprast un attīstīt sevi, jo problēmas varētu radīt nespēja pieņemt lēmumus. Lieli un ambiciozi plāni var neizdoties, bet neveiksmes radīs pārdzīvojumus, stresu un bendēs nervus.

Zīmīgi – Pujāts ir izstāstījis, ka līdz šim viņa lielākais laimests bijis loterijā «Sprints», kur laimējis 3000 Latvijas rubļu, dēvētus par repšikiem. Abi viņa lielākie vinnesti ir saistīti ar ciparu 3 – toreiz 3000 rubļu, tagad 30 000 eiro. Starp citu, šis ir Pujāta trešais personīgais gads. Numeroloģijā to raksturo kā laimīgu, raibu, jautru, pat vieglprātīgu laiku. Tad cilvēkam gribas baudīt dzīvi, nedomājot par sekām. Tāpēc brīžos, kad jāpieņem būtiski lēmumi, vajadzētu sevi piebremzēt un vismaz septiņas reizes apdomāt. Trešajā personīgajā gadā cilvēks var haotiski darboties vairākos virzienos un nekritiski izvērtēt paveiktā kvalitāti. Šis ir arī romantisks laiks – vieni iepazīstas un iemīlas, citi apprecas. Labs periods, lai attīstītu savu radošo potenciālu. Savukārt novembris, kas ir aktiera piektais personālais mēnesis, sola viņam daudz patīkamu emociju un naudas enerģētiku. Kas, kā redzams, ir piepildījies.