Piektdien, 13.novembrī, LTV1 pulksten 21:15 notiks trakas lietas! Dziedātāja Aija Andrejeva vienkārši un nesatricināmi aplies pēdējā laika lielāko karstgalvi Renāru Zeltiņu ar kārtīgu ūdens šalti! Bet tas nav viss!! Ar ko riskēs Latvijas Prezidents Raimonds Vējonis ierodoties pie Zeltiņa šovā? Tur tiešām būs mūsu Prezidents – nekādu dubultnieku! Un tieši Prezidentam “Olas” izpildīs jaunā, vēl nedzirdētā versijā hitu “Kur tu esi, mans prezident?”

Skatītāj, atrodi krēslu un ar lielajiem rokturiem – būs jāiekrampējas!

Dziedātāja Aija Andrejeva ne tikai aplej ar ūdeni Renāru Zeltiņu un pēcāk tiek pamatīgi pārsteigta, ieraugot savu pretinieku dziedāšanas sacensībā, bet arī Latvijas lielāko salūtu dizaina veidotājs Kalvis Kalniņš pauguņo arī studijā un piedāvā ekskluzīvu iespēju digitāli ielūkoties vēl tikai gaidāmajā Valsts svētku salūtā.

Savukārt Valsts prezidents uzdāvina Renāram bildes no nesena kopīgā piedzīvojuma - sacensības ar bobiem Siguldas trasē! Sižets par to, protams, būs redzams raidījumā. Savukārt hiphopa duets "Olas" kopā ar burvīgajām "Latvian Voices" prezidenta kungam nodziedās nedaudz pamainītu hita "Kur tu esi, mans prezident?" versiju. Skaties LTV1 piektdien uzreiz pēc "Panorāmas"!