Grupa Musiqq ir ierakstījusi savu pirmo akustisko albumu, ar nosaukumu “Silta Sirds”.

Albums satur desmit dziesmas, no tām astoņas ir jaunas, un divas, Musiqq klausītājiem jau zināmas dziesmas, savādākā skanējumā. Tituldziesma albumam ir grupas jaunākais singls, ar tādu pašu nosaukumu “Silta Sirds”:

“Silta Sirds” ierakstā ir piedalījies, ģitārists Uldis Beitiņš, bundzinieks Viktors Veselovs, saksofonists Alex, grupa DaGamba un popgrupa “DoReMi”.

Albumu var iegādāties Statoil degvielas uzpildes stacijās, mūzikas ierakstu veikalos, Rimi hipermārketos un “Silta Sirds” koncertos.

Līdz ar albuma ierakstīšanu, Musiqq izsludināja savu pirmo akustisko koncerttūri “Silta Sirds”. Kopā ar Maratu un Emīlu, koncertu akustisko skanējumu realizēs - Uldis Beitiņš (ģitāra), Roberts Rasa (bass), Edgars Jass (taustiņi, ģitāra), Viktors Veselovs (perkusijas un sitaminstruments cajon), Alex (saksofons) un, kā pavadošā balss, būs talantīgā dziedātāja Rūta Dūduma.

"To, ka mums vajadzētu Musiqq dziesmas izveidot akustiskā skanējumā, domājām jau senāk. Mums ir liels prieks, ka esam šo ideju realizējuši - ierakstījuši jaunu akustisku albumu, un kā šīs idejas turpinājumam, esam izsludinājuši savu pirmo akustisko koncerttūri, uz kuru, ar lielu prieku Jūs gaidīsim," saka grupas dalībnieki Emīls un Marats.

Musiqq koncerttūre “Silta Sirds” notiks:

20.novembris - Valmieras kultūras centrs

2.decembris - Rīga , Pasākumu centrs Splendid Palace

5.decembris - Rēzekne, Latgales vēstniecība "Gors" koncertzāle

12.decembris - Liepājas Olimpiskā centra Rožu zāle

16.decembris - Jelgavas Kultūras nams.

Biļetes uz koncertiem, var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un internetā.