No kāda lasītāja žurnālisti saņēmuši videoierakstu ar nosaukumu "Uzmanību, suņu būda brauc", kurā redzams, kā visu laiku skandalozākais Latvijas Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš strauji nomet pa bremzēm aiz viņa braucošas automašīnas priekšā un tad mēģina pāraudzināt tās vadītāju, vēsta portāls Pietiek.com .

Interesanti, ka Artusa Kaimiņa vadītais personīgais transportlīdzeklis greznojas ar numura zīmi, kas sākas ar burtiem AA. Šādus numurus visbiežāk saņem valdības un Saeimas, kā arī valsts ministriju dienesta automobiļi. Numuri ar AA burtu komplektāciju parasti CSDD bijuši liels deficīts un privātpersonām pēdējo 10 gadu laikā izsniegti ļoti reti.

Pietiek.com saņēmis arī paša Kaimiņa skaidrojumu:

"Jā, tas ir mans auto. Jā, satiksme tika apturēta. Tas ir ceļš uz jūru. Tā ir dzīvojamā zona, tātad atļautais ātrums tur ir 20 km/h.

Kā redzat, ceļš ir garš un taisns. Atpūsties gribošie ciemiņi pa šo ceļa posmu ieskrienas pat uz 90km/h, jo pašvaldība tur nav uzstādījusi nekādus ātruma ierobežotājus (guļošie policisti, atkārtotas ātruma ierobežojuma ceļa zīmes). Šajā vasaras sezonā uz šī ceļa tika sabraukti divi bērni. Aizpagājušajā trīs.

Vienmēr ievēroju šos 20 km/h šajā ceļa posmā. Tā kā dzīvoju ceļa galā, esmu par šiem gadījumiem informēts.

Aiz manis braucošā Škoda nesaprata, kādēļ braucu "tik" lēni, sāka man signalizēt un neievērot distanci. Izkāpu ārā, lai paskaidrotu. Kā noprotu, JD-1252 saprata savu pārkāpumu un metās bēgt. Es aizbraucu tai pakaļ. Škodas vadītājs iebrauca mazajās ieliņās un aizbēga pretējā virzienā.

Atbildot uz Jūsu jautājumu: satiksmi un cilvēkus, arī gājējus, nevis es apdraudēju, bet jau pieminētā otrā automašīna."

Rakstiet komentāru sadaļā: vai deputāts Artuss Kaimiņš ir lielceļa bieds vai gādīgs pedagogs?