Klāt ilgi gaidītā TV šova Lauku sēta jaunākā sezona. Tā pirmajā sērijā saimniece Valentīna kopā ar šova vadītāju Jāni apceļo Latviju, lai izvēlētos dalībniekus. TV zvaigzne Violeta arī šoreiz prata izcelties.

Jauniete draiski flirtēja ar šova vadītāju, pagatavoja viņam gardu kokteili un pat ļāvās karstasinīgai dejai uz bāra letes!

Šovā Violeta solās būt čakla un strādīga. Tiesa gan, visus lauku darbus meitene gan neprot – govi slaukt viņai tā arī nav izdevies, bet cūkas kaušanai viņa labprātāk ietu ar līkumu. Uzzinājuši, ka šīs iemaņas būs nepieciešamas, lai tieši viņu izvēlētos par šova dalībnieci, Violeta ir ar mieru izmēģināt visu!

Iepazīsti jaunos Lauku sētas dalībniekus – dulli, strādāt griboši, bet kā kārtīgi latvieši – arī gatavi apēst viens otru bez sāls!

Saimniecei Valentīnai izvēle nav viegla – Lauku sētā darba daudz, nav laika joksēties, jāatrod īstie un uzticamie darbinieki. Saimniece ar raidījuma vadītāju Jāni apceļo Latviju, lai atrastu 10 drosmīgākos strādniekus.

Aizkraukle, Valka, Mērsrags, Ventspils, Rudzāti, Talsi, Tukums, Mārupe, Lejasciems, Jaunkalsnava – jo dullāki, jo labāki, un visi kā viens apgalvo, ka esot gana čakli!