«Pusnakts šovs septiņos» ar Jāni Skuteli ir pirmais «televīzijas raidījums» Latvijā, kura tiešraidi var redzēt klātienē, proti, uz vietas filmēšanas laukumā un nekur citur. Šovā piedalās dažādas slavenības, kuras runā par aktuālām tēmām, piešķirot visam devu humoriņa.

Pāris nedēļas pirms mūzikas namu «Daile» pārsteigs interesanta sadarbība, koncerta uzvedums «Neaizmirsti mani», kurā klavieres spēlēs maestro Raimonds Pauls, bet dziedās grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska, tandēms ieradās Jāņa Skuteļa šovā.

Lielākais pārsteigums bija maestro Raimonda Paula lieliskā humora izjūta, joku dziļums un smieklīgums, nereti komponists humorā pārspēja pašu Skuteli. Raimonds un Agnese runā par to, kā iepazinās, par mūziku, vārda Raimonds nozīmi ikviena latvieša dzīvē, kā arī vienkārši jokoja un lieliski pavadīja laiku.

Pauls atzina, ka Agneses frizūras viņu vairāk nepārsteidz, kā nekā uz skatuves pavadīti jau sešdesmit gadi un piedzīvots ir viss iespējamais! Sarunas par iepazīšanos, mūziku, kāzām, mēģinājumiem, un beigu beigās Pauls, Rakovska un Skutelis pat atrisina demogrāfijas problēmu.