Šova Saimnieks meklē sievu dalībnieks Jānis Šmits zaļumballes laikā sarunā ar draugu atklāj, kādēļ viņš nolēmis neturpināt veidot attiecības ar gados jaunāko līgaviņu Kristiānu Birni. “Es ar viņu nebūtu kopā,” atzīst Jānis. Kādēļ šova jaunākais dalībnieks tā spriež?

Vidzemes saimnieks Jānis Šmits uz zaļumballi Valmierā ieradās abu sirdsdāmu – Daigas un Antras – pavadībā. Katra no viņām situāciju baudīja atšķirīgi. Kamēr Daiga īsti nespēja atbrīvoties un saspringumu noskaloja ar rumu, Antra ar prieku izbaudīja arī Jāņa draugu sabiedrību.

Antru kā potenciālu Jāņa līgaviņu novērtējis arī viņa draugs Rolands un izjautā, kādēļ Kristiāna tika ātri tika aizsūtīta mājās. “Viņa vēl nav samaitāta. Viņa ir tā kā tīra lapa attiecību ziņā,” ballītes karstumā atklāj Jānis.

Vēlāk saimnieks atzīst, ka varbūt tā bijusi kļūda meiteni tik ātri aizsūtīt mājās, tomēr atzīst, ka ar Kristiānu tāpat nebūtu kopā. “Tas ir ļoti jauki, ka ir kāds no manas paaudzes, kas nav sačakarēts,” spriež Jānis. “Diez vai tā mazā meitenīte manu seksuālo izsalkumu būtu ilgi izturējusi,” smej saimnieks.