11.oktobra vakarā norisinājās jau trešais TV3 šova «Izklausies redzēts» raidījums. Jau atkal tika pārsteigti ne tikai televīzijas skatītāji, bet arī žūrijas locekļi. Krāšņas uzstāšanās, negaidīti pārsteigumi un iejušanās citu slavenību ādā...

Arī šajā raidījumā šova dalībnieki centās pēc iespējas precīzāk atdarināt kādu dziedātāju, tos vērtēja gan skatītāji, gan žūrijas locekļi.

Kā ierasts, «Izklausies redzēts» pastāvīgajam žūrijas sastāvam, Radio SWH valdes priekšsēdētājam Jānim Šipkēvicam, aktierim Laurim Subatniekam, kā arī TV personībai Janai Duļevskai pievienojās vēl viena vērtētāja - pašmāju dziedātāja Olga Rajecka.

Lai arī 11.oktobra vakarā televīzijas ekrānos varēja vērot daudzas iespaidīgas performances, pēc dalībnieku, skatītāju un žūrijas locekļu balsojuma šova trešajā raidījumā uzvarēja un pirmos 200 eiro savam labdarības projektam ieguva aktieris Kristaps Rasims.

Latviešu dziedātāja Antra Stafecka atdarināja pašmāju dziedātāju Noru Bumbieri.

Ar enerģisku šovu dziedātāja Annija Putniņa atveidoja leģendāro Dolliju Pārtoni.

Mūziķis Atis Zviedris iejutās rokmūziķa Džonija Keiša tēlā.

Grupas «Texas» solisti Šarlīnu atveidoja aktrise Ieva Pļavniece.

TV seriāla «Ugunsgrēks» aktieris Kristaps Rasims ar ugunīgu šovu atveidoja «The Prodigy» solistu Keitu Flintu.

Džeza māksliniece Elza Rozentāle atdarināja leģendāro Veru Singajevsku.

Dziedātājs Andris Ābelīte iejutās Sezārijas Evoras ādā.

Mūziķis Jānis Auzāns atveidoja latviešu mākslinieku Eduardu Rozenštrauhu.

Šīs sezonas galvenā balva ir 5000 eiro, kuru šova uzvarētājs ziedos labdarībai.

Atgādinām, ka «Izklausies redzēts» pirmajā sezonā uzvarēja mūziķis Ralfs Eilands. Otrās sezonas pirmajā raidījumā jau uzvarējusi Elza Rozentāle, bet otrajā - Jānis Auzāns.