Šī gada 26. septembrī klubā „FIRST DACHA” grupa UpSent prezentēja savu jauno un pikanto klipu dziesmai „Naked” un nu to ir iespēja noskatīties gan grupas youtube.com kanālā, gan grupas mājaslapā – www.upsent.lv

Jaunā latviešu grupa UpSent 26. septembrī prezentēja sava mini-EP albumā How Far We Can Go iekļautās dziesmas „Naked” videoklipu. Kā jau visas šajā albumā iekļautās dziesmas, arī „Naked” atšķiras ar retu akustisko ģitāru savienojumu kopā ar elektroniskām skaņām jeb ar Smart-roku. Dziesmas saknes ir rokmūzikā, arī skanējumā tā ir rokmūzika, bet tajā pat laikā ir izmantota arī elektronika.

Dziesmas video redzama filozofiska cīņa ar cilvēka divām dabām - kaislībām un ilgām. Pretējos varoņus atveido Marija Aļasina un Karina Zu. Svarīga loma ir arī rotveileriem Salmai un Wortam, kas ir trenēti aktiermeistarībā. Klips tika filmēts 3K rezolūcijā, un šādā izšķirtspējā to var noskatīties arī grupas youtube.com kanālā:

Pikantā klipa uzņemšanā likām lietā visu savu pieredzi – bijām aktieri, režisori, producenti, gaismotāji un tehniskie darbinieki. Tas bija diezgan jautri – kamēr viens filmējas un pozē, pārējie divi kopā ar operatoru stumj ratus. Video filmējām divas diennaktis, pēc tam paši arī montējām,” par klipa uzņemšanas aizkulisēm stāsta grupas solists, Jevgēnijs Kobzevs.

Savu 2 gadu eksistēšanas laikā grupa UpSent ir uzstājušies uz vienas skatuves kopā ar Andrea Bocelli, The Offspring, Bi-2(БИ-2), Zemfira, Lordi un daudziem citiem. Pagājušo gadu grupa prezentēja savu pirmo oficiālo mūzikas videoklipu dziesmai „Waterfall”, un šī gada sākumā UpSent izdeva savu debijas albumu How Far We Can Go. Vairāk par daiļradi: www.upsent.lv/