Dziedātājs Lauris Reiniks šīs nedēļas sākumā atlidojis no Amerikas, lai vadītu TV3 šova «Izklausies redzēts» otro sezonu, kā vēsta Vakara Ziņas un portāls Nra.lv.

Pirms mēneša Reinikam bija lieliska iespēja pašam izdzīvot pilnu pārvērtību procesu, nogrimējoties par estrādes dīvu Allu Pugačovu. Vairāki simti Laura Reinika sociālās bilžu vietnes «Instagram» profila sekotāji pauda savas simpātijas par pārvērtībām. Savukārt pats Reiniks, gatavojoties jaunajai sezonai, teic: «Es apbrīnoju un lepojos ar visiem dalībniekiem, kuri riskē un pieņem izaicinājumu pārvērsties par kādu slavenu mūziķi. Savā ziņā man ir prieks, ka esmu vadītājs, nevis dalībnieks, jo tas ir ārkārtīgi grūti – pārvērtībām un priekšnesuma sagatavošanai ir jāvelta ļoti daudz laika, lai galarezultāts izdotos tiešām kvalitatīvs. Šova 1. sezonā piedzīvojām ne vienu vien pārsteidzošu uzstāšanos, un esmu pārliecināts, ka arī 2. sezonā redzēsim tādus pārsteigumus, ka mute paliks vaļā!»

Pirmajā šova nedēļā «Izklausies redzēts» ar savu uzstāšanos pagodinās popzvaigzne Kailija Minoga, Lulu & the Luvvers, britu rokgrupa «Queen», leģendārais amerikāņu mūziķis un aktieris Elviss Preslijs, amerikāņu mūziķis Bruno Mars, skotu izcelsmes dziedātāja Enija Lenoksa, pasaules popmūzikas zvaigzne Lady Gaga, kā arī rokenrola veterāns Čaks Berijs. Augsti novērtēti un pieredzes bagāti grimētāji jau šobrīd rūpīgi gatavojas, lai dalībnieki šovā no matu galiņiem līdz papēžiem izskatītos kā izvēlētie populārie dziedātāji. Ar kino grima specifikas palīdzību, stilistu piemeklētām parūkām, īpaši izvēlētiem apģērbiem un kurpēm, un citām sīkām, ļoti nozīmīgām detaļām šova dalībnieki pārvērtīsies par plaši zināmiem māksliniekiem. Pašus šova dalībniekus skatītāji ieraudzīs tikai pirmajā raidījumā 27. septembrī.