Seriāla Viņas melo labāk Jolantas lomas atveidotāja Alise Polačenko (25) nolēmusi pārcelties uz dzīvi Helsinkos, tādēļ seriāla ceturtajā sezonā nepiedalīsies, tomēr aktrises darbu negrasās pamest.

Jau augustā ziņojām, ka seriāla Viņas melo labāk ceturtajā sezonā, kas patlaban tiek filmēta, bet pie skatītājiem nonāks nākamvasar, ierasto četrotni nolēmusi pamest Kristīne – viņa dosies uz Austrāliju, bet reālajā dzīvē viņas atveidotāja Inita Dzelme nolēmusi pārtraukt savu dalību seriālā. Nu tapis zināms, ka arī aktrise Alise Polačenko nolēmusi pielikt punktu dalībai seriālā.

“Uzskatu, ka ilgāk par trim sezonām vienā projektā aktierim filmēties nav ieteicams. Pārāk ātri pierod un sāk riņķot pa apli. Tā nevar. Labāk uzsākt kaut ko jaunu, kas liek iedegties un dod azartu strādāt. Es spēju vairāk un citādi,” žurnālam Kas Jauns skaidro aktrise.

Alise ar draugu Edgaru Somijas galvaspilsētā šovasar iekārtojusi jaunu kopīgu mājokli, turklāt Helsinkos viņa uzsākusi maģistra studijas starptautiskajā biznesā. Tiesa, aktrises darbam Polačenko gan svītru nav pārvilkusi, jo Helsinkus no Rīgas šķir vien 45 minūšu lidojums, tādēļ viņa allaž atvērta jauniem projektiem.

“Helsinkus saucu par savām mājām, bet Rīga ir vieta, kur joprojām strādāju,” akcentē Alise. “Mīlu savu profesiju un netaisos pārraut saikni ar to. Esmu priecīga par jauniem projektiem, tie dod enerģiju, un šobrīd viss virzās tā, kā tam jānotiek,” stāsta aktrise, kurai dzimtenē darba netrūkst. Viņa darbojas jaunos filmu projektos un turpina spēlēt Latvijas Nacionālajā teātrī un Valmieras Drāmas teātrī.