Aizvadītajā vasarā dziedātāja Liene Šomase lielākoties saviesīgus pasākumus un burziņus apmeklēja pazīstamā dizainera Gosh jeb Guntara Ošenieka kompānijā. Un beidzamajā laikā Liene ar Guntaru tik ļoti satuvinājušies, ka staigā roku rokā, vēsta Vakara Ziņas.

Dziedātāja Liene Šomase gan savās intervijās neatklāj, kas viņai kopīgs ar populāro dizaineru Ošenieku. Taču, izejot sabiedrībā, Lienei allaž pie sāniem gozējas 21 gadu par viņu vecākais dizainers.

Sākotnēji »Vakara Ziņas« jauno pāri manīja Dzintaru koncertzālē, apmeklējot Laimas Vaikules festivāla koncertus. Nesen pat Guntars Ošenieks bija sarīkojis Rīgā grandiozus Lienes ielas svētkus, kuros rosījās gan dizainers pats un viņa bērni no iepriekšējām attiecībām, kā arī muzikālu priekšnesumu klātesošajiem svētku viesiem sniedza apburošā Liene Šomase. Savukārt aizvadītās nedēļas nogalē uz «Prāta vētras» noslēguma koncertu Liene un Guntars ieradās, cieši sadevušies rokās. Uz koncertu bija ieradušies arī dziedātājas meitiņa Gabriela ar tēti Mārtiņu Samuli. Samīļojusi meitiņu un atstājusi viņu tēta uzraudzībā skatītāju tribīnēs, Liene aizspurdza ļaužu pūlī, līksmojot ar Ošenieku.