Sadarbojoties ar latviešu un spāņu producentiem, Latvijā tapis pavisam jauns un vēl pasaulē nebijis šovs Paķer līdzbraucējus, kurā šoferīši pieņem izaicinājumu doties ceļā kopā ar pavisam nepazīstamiem cilvēkiem. Starp līdzbraucējiem būs gan populārā UgunsGrēks aktrise Regīna Devīte, gan skandalozais fotogrāfs Darens. Filmēšanas laikā noticis arī kāds nelaimes gadījums, kā rezultātā viena no līdzbraucējām nokļuvusi slimnīcā. Kā pagāja ceļotāju braucieni – skatieties Paķer līdzbraucējus jau 18. un 25. septembrī plkst. 18:00 kanālos TV3 un TVPlay!

Uztic veidot projektu

TV3 gaidāmā projekta ideja radusies Spānijā, kur ļoti populāras kļuvušas mobilās aplikācijas, kas sniedz iespēju cilvēkiem atrast ceļabiedrus internetā. Respektīvi, šoferītis, kuram mašīnā ir brīvas vietas, ievieto internetā aicinājumu ar konkrētiem datumiem un maršrutu, kurā aicina pieteikties līdzbraucējus, kas ir gatavi iedot naudu degvielai. Spāņu producentiem radās ideja veidot šoferīšu video dienasgrāmatas, kur fiksēts mašīnā piedzīvotais. Idejas realizācija tika uzticēta latviešu producentiem un rezultātā tapuši video stāsti par trīs šoferīšu un viņu līdzbraucēju piedzīvojumiem! Šova filmēšanā piedalījies arī idejas autors Havjers Martiness (Javier Mart’inez), kurš bijis ļoti apmierināts ar redzēto, atklāj šova veidotāji.

Piedzīvojumu netrūks!

Vienā no braucieniem maršrutā Rīga – Valmiera devusies arī populārā aktrise Regīna Devīte, kurai pārvietošanās starp Rīgu un Valmieru ir ikdiena. Taču šoferītis bija parūpējies, lai šis brauciens aktrisei vēl ilgi paliktu atmiņā. Ceļojumu noteikti atcerēsies arī vēl kāda līdzbraucēja, kurai ceļā nācās piedzīvot nelaimes gadījumu – tā dēļ tika izsaukta ātrā palīdzība. „Visi piedzīvojām patiesu izbīli, jo negadījuma sekas bija neprognozējamas,” atceras šova producenti.

Savukārt citā mašīnā, kura saimnieces bijušas divas trakas draudzenes, viens no pasažieriem bijis skandalozais fotogrāfs Darens Keins. Viņam ar savu ekscentrisko uzvedību, izdevies pamatīgi nošokēt gados vecākās sievietes. Darena mērķis bijis nokļūt Rēzeknē, taču jau Ogrē viņš pārdomājis un no busiņa izkāpis – kādēļ tā, skatītāji ieraudzīs jau 18. septembrī, kad TV3 ekrānos būs redzama pirmā Paķer līdzbraucējus sērija.

Unikāls saturs Skaties.lv un TVPlay

Gaidot TV3 jauno projektu Paķer līdzbraucējus, ziņu un izklaides portāls Skaties.lv saviem lasītājiem piedāvās interesantus un intriģējošus stāstus no filmēšanas aizkulisēm, ko paspilgtinās ceļojuma laikā dokumentētie video un uzņemtās fotogrāfijas. Tāpat projekta norises laikā portāla lasītāji varēs tuvāk iepazīties ar dalībniekiem, kuru vidū netrūkst interesantu un košu tēlu – tiks atklāti dažādi piedzīvojumu pilni stāsti un negaidīti notikumi pavērsieni. Un tas nav viss, jo Skaties.lv un video portāls TVPlay trīs dienas pirms televīzijas ētera divu nedēļu garumā – no 15. līdz 17. septembrim, kā arī no 22. līdz 24. septembrim ikvienam interneta lietotājam dāvinās ekskluzīvu video materiālu, kurā varēs iepazīties ar projekta dalībniekiem – šoferiem un ceļotājiem. Nav šaubu, ka video iedvesmos noskatīties Paķer līdzbraucējus oriģinālās sērijas jau 18. un 25. septembrī kanālā TV3 unTVPlay!

Skatieties Paķer līdzbraucējus 18. un 25.septembrī plkst. 18:00 kanālos TV3 un TVPlay!

Prieks kopā būt!