Kamēr vēl nepacietībā gaidām pēdējos soļus kulta seriāla Viņas melo labāk trešajā sezonā, ceturtās sezonas filmēšana rit pilnā sparā, taču diemžēl bez vienas no ierastās četrotnes dalībniecēm – Kristīne izlēmusi doties uz Austrāliju, bet reālajā dzīvē viņas atveidotāja Inita Dzelme nolēmusi pārtraukt savu dalību seriālā.

Konkrētie iemesli, kāpēc Dzelme nolēmusi vairs nefilmēties Viņas melo labāk, esot vairāki, taču seriāla veidotāju komanda atsakās tos komentēt bez viņas ziņas. Šīs nedēļas dzeltenās preses izdevumos pat parādījušās baumas, ka aktrise, iespējams, gaida pirmdzimto, taču arī šī ziņa vēl nav apstiprinājusies.

“Scenārijā izmaiņas būs, bet to jau jūs redzēsiet jaunajā sezonā – Kristīnei būs aizvietotāja – jauna varone, kā arī gaidāmi vairāki jauni papildinājumi,” stāsta seriāla producents Rimvīds Martinaitis, kurš zināja jau iepriekš, ka ar aktrisi sadarbība tiks pārtraukta, turklāt – bez liekām domstarpībām: “Šķīrāmies kā ļoti labi draugi, jo piedzīvots tik daudz!” To, kas nāks vietā un kas skatītājus sagaida jaunajā sezonā, producents gan vēl neatklāj, vien to, ka gaidāmi pārsteigumi un ne viens vien!