Bi-2 Tesla Boy koncertu Mežaparkā atklās grupa UpSent

Grupa UpSent muzicējusi uz vienas skatuves ar Andrea Bočelli , The Offspring, Lordi, Uriah Heep, Ace Of Bace, Zemfiru un daudziem citiem.

Uzziņai:

Grupa "UpSent", kura pēdējā gada laikā mērķtiecīgi guvusi popularitāti, prezentējusi savu debijas albumu. Spotify un iTunes kanālos iznācis grupas UpSent debijas EP albums ar nosaukumu «How Far We can Go», kurā iekļautas 5 labākās autordziesmas. Visu peļņu no pārdošanas grupa ziedos Bērnu Slimnīcas Fondam.

UpSent mūzikai ir raksturīgs akustiskās ģitāras un modernās elektronikas skaņas apvienojums , kā arī dziļā, piesātinātā lirika un neparastās harmonijas rada intriģējošo pēcgaršu.

Grupas aktīvās darbības rezultātā - šogad tika radīts mūzikas video dziesmai «Waterfall», ierakstītas vairākas Depeche Mode un Ivan Dorn "cover" versijas , kuras ļoti augsti novērtēja pašmāju un starptautiskā auditorija.

Šobrīd grupa turpina darbu studijā, plānojot izlaist albuma pilno versiju vinila platē. 

Rīgas svētkos 16. augustā Mežaparkā uzstāsies pazīstamā rokgrupa BI-2 - BIĻETES PAR ĻOTI DEMOKRĀTISKU CENU

Īstos svētkos – īstas dāvanas. Viņu labākie hiti un skaisto melodiju harmonijas būs īsta dāvana rīdziniekiem un galvaspilsētas viesiem 2015. gada Rīgas pilsētas jubilejā.

16. augustā leģendārā Krievijas rokgrupa «БИ-2», kas Latvijā kļuva pazīstama kopā ar Prāta Vētras grāvēju Skolzskije uljici, ieradīsies Rīgā, lai lielkoncertā Mežaparka Lielajā estrādē sniegtu neaizmirstamu šovu un prezentētu savu jauno albumu «#16плюс».

 

Pērnā gada septembrī «БИ-2» laida klajā jauno studijas albumu «#16плюс» . Paši mūziķi uzskata, ka šis ir viņu labākais albums. Grupas diskogrāfijā nu jau ir 9 albumi, kas kopā pārdoti 10 tūkstošu eksemplāros.

«#16плюс»prezentācija jau notikusi vairākās Krievijas pilsētās, Vācijā, Čehijā, Baltkrievijā un Lietuvā. Jaunais šovs «#16плюсTour» bija pilnīgi izpārdots Maskavā un Pēterburgā. Tuvākos divus gadus grupa ar šo projektu plāno apceļot teju visu pasauli.

«#16плюс» prezentācijas koncertā Mežaparkā 16. augustā varēs dzirdēt un redzēt arī visu laiku labākos grupas hitus: «#Хипстер», «Мать», «Компромисс», «Не умирать молодым», «Только любовь починит», «Революция», «Моя любовь», «Дурочка» «Полковнику никто не пишет» un citus.

Bi-2 koncertu Mežaparkā kā īpašie viesi - slavenā grupa Tesla Boy

Tesla Boy ir neatkarīga Krievijas estrādes popgrupa ar elektroniskās mūzikas ievirzi, kura dziesmas izpilda angļu valodā. Muzikālo apvienību četru cilvēku sastāvā 2008.gadā dibinājis Antons Sevidovs, kurš piesaistījis mūziķus Leonīdu Zataginu, Mihailu Studņicinu un Staņislavu Astahovu.

Šis ir viens no veiksmes stāstiem plašajā Krievijas estrādē, jo Tesla Boy kļuvusi par laikmetīgās krievu jaunatnes simbolu, kura līdz šim klausījusies tikai rietumvalstu popmūziku. Neviens pat iedomāties nevarēja, ka grupa no Krievijas iekļūs prestižā britu žurnāla «Q» reportāžās, ka to pamanīs Lady Gagas producents Martins Kirzenbaums, aktieris Džareds Leto un franču kulta paraugs Kitsune...

Tesla Boy ir vienīgā mūsdienu Krievijas grupa, kura lepojas ar sistemātiskiem un regulāriem uzaicinājumiem vieskoncertos ārpus valsts robežām. Grupa ir ļoti noslogota, jo viesturneju pieprasījumi brīžiem pārsniedz fiziskās iespējas.

Pērn radiostacijā Megapolis FM startēja iknedēļas grupas šovs, - šo autorraidījumu vada Antons Sevidovs un Leonīds Zatagins, piedāvājot interesantu saturu un, protams, pašu hitus.

Grupa tikai pērn vien ir izlaidusi divus singlus, divus videoklipus un pašu jaunāko albumu THE UNIVERSE MADE OF DARKNESS. Ar šo albumu mūziķi jau viesojušies NIGHT TOUR 11 pilsētās, kurās savākuši pilnas skatītāju zāles. Paralēli koncertiem Krievijā viesojušies arī festivālos Escapemusicfest,Mysteryland ASV, AIM FestivalKanādā un citur.

Šogad Tesla Boy pirmoreiz snieguši akustisko koncertu Sanktpēterburgā un tagad viņiem ir gana liela pieredze elektroniskos mūzikas instrumentus mainīt arī uz akustiskajiem, tādējādi savus hitus padarot daudzveidīgākus un izpildīt jaunos, skatītājiem vēl interesantākos aranžējumos.

Koncepcija, formāts, dziesmu teksti un mūzika ir tikai un vienīgi grupas Tesla Boy dalībnieku veikums, un tas ir neatkarīgs un patstāvīgs projekts.

Tiekamies Mežaparkā 16. augustā, grupas Bi-2 lielkoncertā!