Kādreizējā realitātes šova TV Zvaigzne dalībnieks un par seksa ekspertu dēvētais Edgars Toretto pēc garās festivālu vasaras atzīst, ka viņam ļoti patīk Latvijā rīkotie festivāli, taču viņš uzskata, ka pārāk maz uzmanības tiek pievērsts drošam seksam jauniešu vidū.

“Pēdējais festivāls, kuru apmeklēju, bija pagājušajā nedēļas nogalē Ušakova rīkotais Kubana. Laba skaņa, kvalitatīvi koncerti,” gandarīts ir Toretto, kuram vislabāk patika grupu Leningrad un HIM uzstāšanās. Taču ne tikai mūzika pievērsa puiša uzmanība, bet vēl kāda interesanta nodarbe starp pretējiem dzimumiem.

Gatavs palīdzēt ar prezervatīviem

“Redzēju, ka pārīši festivālā mīlējas “pa stūriem”, tāpēc iedomājos, ka uz nākamo vasaru Rīgas mērs varētu ar mani sazināties!” Toretto ir pārliecināts, ka akcija, kur festivālā dalītu bezmaksas prezervatīvus, varētu labi nostrādāt un novērstu daudz nevēlamu grūtniecību. Savukārt prezervatīvus festivālam (vai festivāliem) varētu sagādāt Toretto pats personīgi. “Es zinu, ka Latvijā demogrāfiskā situācija ir jāuzlabo ar steigu, bet arī nevēlama grūtniecība nav nekas patīkams. Lai jaunieši festivālā nodarbojas ar seksu, bet mājās – ar mīlestību un bērnu radīšanu!”.