Vilhelms Margēvičs visu mūžu palīdzējis glābt citu cilvēku dzīvības, strādājot kā “ātrās palīdzības” šoferis, kā arī izaudzinājis divus bērnus. Tagad viņš pats nonācis lielā nelaimē – nodegusi viņa paša celtā māja. Viņa tuvinieki lūdz atbalstu tiem, kam ir tāda iespēja.

“Vilhelms Margēvičs, manas vecmāmiņas viens no trijiem brāļiem, kurš izaudzinājis divus bērnus, trīs mazbērnus un vienu mazmazbērnu – viņš visu savu darba mūžu ir steidzies, lai pašaizliedzīgi izglābtu cilvēkus kā neatliekamās medicīniskās palīdzības šoferis. Gadu laikā ir pats izglābis neskaitāmu cilvēku dzīvības, palīdzējis nākt pasaulē mazuļiem un vienkārši sniedzis atbalstu vai labu padomu,” tā vīrieti raksturo viņa radiniece Liene Rubina.

Tagad vīrs, jau esot pensijā, “šoferē” Latgales priesterus. “Viņa labestībai, mīlestībai un ticībai nav robežu,” stāsta radiniece.

“Arī mēs ticam labajam un aicinām palīdzēt atjaunot nodegušo mitekli, kas, Dagdā, Latgales sirdī, pašu rokām būvēts un lolots vairāk nekā 50 gadus,” raksta sieviete.

Viņa raksta, – ugunsnelaime, visticamāk, notikusi elektrības īssavienojuma dēļ. Uguns esot izplatījusies ļoti strauji, jo māja ir no koka.

“Draugi, jebkura palīdzība mājas atjaunošanā – būvmateriāli, finansiāls atbalsts vai palīdzīga roka – tiks novērtēta ar sirsnību un mīlestību,” raksta sieviete.

Sīkāku informāciju var prasīt Lienei Rubinai vai viņas māsai Jolantai Priedei.

Palīdzības konts:
Saņēmējs: Jolanta Priede
Konts: LV83PARX0002085770002
Ar norādi: Vilhelmam