Dziedātāja Laima Vaikule Jūrmalā jūtas kā zivs ūdenī un uzskata, ka tā ir ideāla vieta dzīvošanai. Kopā ar Laimu Bulduros dzīvo arī viņas divi mīluļi, kuri labprāt dodas garās pastaigās gar jūras krastu. Tiesa, ir kāds šķērslis, lai atpūtu izbaudītu simtprocentīgi.

“Mani jūra uzrunā, bet maniem suņiem neļauj tur staigāt, un tas man nepatīk,” sašutumu neslēpj populārā dziedātāja. “Es jau desmit reižu esmu runājusi par to. Vienmēr jābūt kādai vietai… Baigi viegli ir pateikt Nē. Es ciest nevaru vārdu Nē. Izdomājiet, kā pateikt Jā! Japāņiem vispār nav tāda vārda Nē, un laikam tas ir pareizi. Gribētos, lai mūsu suņuki arī varētu staigāt, jūrā peldēt, dzert ūdentiņu no jūras,” pārdomās dalās dziedātāja.

“Vasara ir vislabākais laiks Jūrmalā,” pārliecināta Laima Vaikule, kurai ziemā gribas būt kaut kur dienvidos, kur ir vairāk saules.

Jau ziņojām, ka 8. un 9. jūlijā Dzintaru koncertzālē notiks festivāls Laima Vaikule Rendez-vous, kurā uzstāsies gan Laima, gan viņas draugi un viesi – Intars Busulis, Linda Leen, Jānis Stībelis, Andris Ērglis, kā arī krievu estrādes zvaigznes Aleksandrs Buinovs, Verka Serdjučka u.c.