Miss Bikini Latvia 2015 finālistes cītīgi gatavojas konkursa finālam jau šajā sestdienā, 27. jūnija vakarā klubā Coyote Fly. Finālā meitenes izrādīs savus augumus Latvijā ražotajos V.O.V.A bikini, tāpēc īpaši svarīgs sagatavošanās posms bija cītīgi treniņi trenažieru zālē. To noslēgumā notika fitnesa fotosesija sporta klubā Global Fitness seksīgajos Nike sporta tērpos.

Balsojuma noteikumi

Konkursa dalībnieces vērtēs septiņi zinoši un profesionāli žūrijas locekļi, bet interneta balsojuma rezultāts būs kā astotā žūrijas locekļa balss. Tāpēc Tev ir tas gods un tiesības noteikt, kura konkursa Miss Bikini Latvia 2015 pusfināliste dosies uz lielo Pasaules finālu, kas šā gada septembrī norisināsies Ķīnā.

Pasaules fināla laikā Ķīnā Latvijas pārstāve cīnīsies par galveno naudas balvu – 10 000 USD, skaistu kroni, kā arī daudzām citām balvām. Taču to, kura tā būs, nosaki Tu, balsojot par kādu no dalībniecēm, ielogojoties ar kādu no savām sociālo tīklu pasēm. Katru dienu iespējams balsot tikai vienu reizi.

1. Anastasija Putilo (19)

2. Anete Šaitere (20)

3. Evita Frīdenberga (20)

4. Jekaterina Jermolejeva (20)

5. Ketija Jansone (24)

6. Laura Girgele (18)

7. Laura Lauze (21)

8. Linda Andriksone (19)

9. Paula Freimane (20)

10. Zelda Tropa (26)

Bet viss nav tik vienkārši – ja vēlies, lai tieši Tava favorīte šī gada septembrī dodas uz Ķīnu pārstāvēt Latvija, Tev jābalso gan Facebook lapā, gan arī zemāk atrodamajā balsojumā. Abi šie katrs ietekmēs 50% no kopvērtējuma. Pēc trim kārtām balsis tiks sasummētas un uzvarētāja tiks paziņota jau 27. jūnijā.

Balso šeit