Ukraiņu izcelsmes latviešu dziedātāja šajā vasarā iesoļo brīvas sievietes statusā.

Veselu atvērumu latviešu dziedātājām Katy Tindemark un Natālijai Tumševicai veltījis šveiciešu laikraksts 20 minūtes, tajā publicējot interviju ar abām māksliniecēm. Dziedātājas uz Lugāno pilsētu Šveicē devušās, lai uzstātos tur notiekošajā modes skatē Lugano Fashion Show 2015, kas ir jau iesakņojusies tradīcija un šogad notiek jau 14. reizi.

Vietējie preses pārstāvji dziedātājas iztaujājuši gan par viņu elkiem mūzikā un modē, kā arī atļāvušies uzdot kādus intīmākus jautājumus, ziņkārīgi ielūkojoties mākslinieču privātajā dzīvē.

„Laikraksta 20 minūtes lasītāji ir ziņkārīgi: vai jūs esat attiecībās vai varbūt precētas?” – meitenēm vaicā žurnālists. Uz ko Katy Tindemark vien nosmej: „Teiksim tā – šī ir mana pirmā reize Lugāno brīvas sievietes statusā. Atbilde ir nē, savā tuvākajā nākotnē vēl vienas kāzas neredzu. Man ir labi tāpat, laukos, kopā ar savu piecus gadus veco meitiņu, kuru sauc Elizabete.”

Intervijā portālam Skaties.lv dziedātāja apstiprināja, ka patiešām ir šķīrusi laulību ar meitiņas tēvu, zviedru uzņēmēju Bo Rikardu Tindemarku. Interesanti, ka pāris viens otram laulības zvērestu bija devuši divreiz – pirms pieciem gadiem Latvijā, bet atkārtoti pirms diviem gadiem Zviedrijā, kur viņu laulību neuzskatīja par spēkā esošu.