Neapskaužamā situācijā nonācis modes eksperts un blogeris Deniss Ševeļovs, kurš pēc savām aktivitātēm sociālajā tīklā Facebook saņēmis draudu vēstuli.

„Pirms kāda laiciņa Aristocrat Kids – A Royal Tale bildi, kurā bija redzama maza meitene ar pieaugušas sievietes grimu un matu sakārtojumu, nokomentēju, ka tā ir mazliet pedofilisch. Šodien esmu saņēmis draudus no bērnu apģērba zīmola radītājas un izpilddirektores Dace Zvirbules,” savā bēdu stāstā dalās Deniss.

„Dace, es neesmu pedofils, līdz ar to mani uzskati nav pedofiliski. Tieši pretēji – es nesaprotu, kāpēc jāseksualizē mazus bērnus, lai virzītu savu zīmolu? Kāpēc meitene izskatās kā sievietes miniatūra?” – neizpratnē ir modes blogeris. „Nesaprotu, kāpēc man ir jādraud, nevis jāiesaistās diskusijā? Tā bija reklāmas bilde, un es neesmu vērtējis modeles personību, bet veidotu tēlu.”

„Tie, kuri draudzējās ar veselo saprātu, sapratīs. Man ir patiess prieks, ka šī ziņa tika publiskota. Tikai dīvaini, ka nav publiskota arī pati bilde,” uz Denisa ierakstu Facebook reaģē pati draudu izteicēja, kura acīmredzot šo vēstuli bija mērķtiecīgi rakstījusi ar nolūku piesaistīt plašākas auditorijas uzmanību savam zīmolam.

„Par veselo sapratu – draudi, pat interneta, ir krimināla atbildība,” viņai attriec Deniss, kuru šāda provokācija nav iepriecinājusi.

Deniss, izrādās, ir arī viens no tiem, kas ir aizrāvies ar pašiņu jeb tā dēvēto selfiju fotografēšanu. Cik stilīgs ir pats modes blogeris paša bildētās fotogrāfijās, skaties galerijā.

Deniss ir gana populārs un skandalozs, lai viņu uz savu raidījumu aicinātu arī Artuss Kaimiņš. Skaties, kā viņām veicās, atbildot uz Kaimiņa provokatīvajiem jautājumiem.