Jau šonedēļ dziedātāja Jenny May laiž klajā jaunu singlu un videoklips  “Dzīres”. Dziesma intuitīvi saplūst arī ar gaidāmo saulgriežu svinēšanas  tematiku. Līgo noskaņas atspoguļojās arī šī singla videoversijā.

Svētku svinēšana ir ļoti tuva arī pašai māksliniecei, kas jau 1.jūlijā  ar lielkoncertu Daugavas koncertzālē uzsāks savu jubilejas koncerttūri  pa Latviju. Lai piešķirtu koncertiem meditatīvu un pat dziedinošu  noskaņu, dziedātāja tajos apvienojusies ar gongu un netradicionālo  mūzikas instrumentu mūziķiem Daci Straumi un Yakov Cheich- Sultan.

Koncerti visā Latvijā būs kā sava veida dzīres. Palīgā nākšot arī  profesionāli dejotāji un uz skatuves notiekošais būs īsts šovs.

Līdzās jauniem latino ritmiem Jenny May izpildīs visiem zināmos, tautā mīļotos skaņdarbus no iepriekšējiem albumiem, kā piemēram, „NĀK NAKTS”, „ES GRIBU VĒL MĪLĒT”, „TEV PAVEIKSIES”, kā arī dziesmas no karjeras  pirmsākumiem „ALL EXPECTATIONS”, „YOU DON`T HAVE TO PEOVE ANYTHING” u.c. kompozīcijas.

„Ir milzīgs gandarījums par paveikto šajā starta skrējienā 10 gados. Mūzika ir tas lauciņš, kurā jūtu piepildījumu un zinu, ka vēl varu  realizēties plašāk. Mūzikai nav robežu. Ir tikai jāizpleš spārni un  jālido tālāk. Man prieks, ka šo gadu laikā man ir tik daudz uzticamu  klausītāju. Es būšu ar jums arī turpmāk!” tā Jenny May par savām  svinībām.