Svētdien, 31. maijā, 21:20 „Pirmajā Baltijas kanālā” (PBK) uzzināsim, vai Intaram Busulim izdosies iekļūt starp muzikālā projekta „Mats matā” uzvarētājiem un kā par viņu būs nobalsojuši TV skatītāji.      

Pats Intars Busulis par iespējamo uzvaru izsakās šādi: „Uzvara šajā projektā man noteikti nav svarīgākais. Par dalību projektā ir palikusi ļoti laba pēcgarša. Viss bija lieliski. Projektā aizvadīto laiku man negribas vērtēt tieši ar uzvaras mērauklu, jo gandarījumu sniedza pats līdzdalības process”.       

Tēli, kurus radīja Intars, deva iespēju saskarties ar pasaules mēroga zvaigžņu radošo būtību: „Visinteresantākais radošais uzdevums bija pārtapšana Tīnas Tērneres veidolā. Ja runājam par mīlestību, tad jāpiemin Fils Kolinss, kura daiļradē iemīlējos atkal no jauna. Jāatzīst, biju viņu sācis nedaudz piemirst. Atgriešanās pie Kolinsa mūzikas sniedza neviltotu baudu – tāpat kā pati dalība „Mats matā”.

Šovā man bija iespēja vērot, kā strādā citi mākslinieki, iegūt jaunus draugus. Arī žūrijas vērtējums bija patiesi nozīmīgs, jo ik reizi saņēmu rekomendācijas no īstiem savas jomas profesionāļiem. Protams, ja jāizvērtē, kas ir nozīmīgāks – žūrijas vērtējums vai Skatītāju simpātiju balva, tad skatītāju vērtējums tomēr ir primārs. Jo mēs taču strādājam saviem skatītājiem!”

Atbildot uz jautājumu par atbalstītājiem šova fināla uzstāšanās laikā, Intars komentē: „Tie būs skatītāji, kuriem iet pie sirds tas, ko man projektā izdodas paveikt. Sievas un citu tuvinieku atbalstīju rindās finālā nebūs, jo brauciens tomēr ir tāls”.

Nepalaidiet garām „Mats matā” finālu Pirmajā Baltijas kanālā” svētdien, 31. maijā, 21:50.