TV šova „Talantu fabrika” kādreizējā dalībniece Linda Kalniņa jeb Lily, kura reiz bija populārā mūziķa Dona jeb Artūra Šingireja sieva, turpina pieteikt sevi kā dziedātāja un izdevusi pavisam jaunu dziesmu.

Linda Kalniņa mūziķes karjeru uzsāka “Talantu fabrikā”, kur iepazinās ar Donu. Abi sāka dziedāt duetā un iekaroja Latviju ar liriskām mīlas dziesmām. Dons un Lily arī apprecējās un devās uz Angliju, kur lielākoties darbojās ārpus mūzikas lauciņa. 

Diemžēl viņu laulība izjuka un pirms vairākiem gadiem Dons atgriezās Latvijā, lai atkal pievērstos mūzikai. Tas viņam izdevies tik veiksmīgi, ka trīs gadus pēc kārtas Dons atzīts par labāko izpildītāju un autoru Latvijā -viņa dziesmas uzvarējušas vadošajās aptaujās - “Muzikālā banka” un Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvā “Zelta mikrofons”. 

Savukārt Lily joprojām dzīvo Londonā, kur darbojas stila un skaistumkopšanas industrijā. Taču izrādās, Lily patlaban arī strādā pie sava dziesmu albuma. Tagad viņa Latvijas ļaudis nolēmusi iepriecināt ar jaunu dziesmu „Mīlestībā virmo gaiss”. To, vai Lily izdosies iekarot latviešu sirdis tikpat veiksmīgi kā Dons, rādīs laiks. Dziesma ir tapusi sadarbībā ar teksta autoru Andri Kiviču, bet mūzikas autors un producents ir Gaitis Lazdāns. 

Lily un Dons pirms desmit gadiem, kad kā duets un precēts pāris iekaroja Latvijas mūzikas vidi ar savām dziesmām.