Kanāla 2 sociālā eksperimenta Skaistule un jefiņš nosaukums pastāsta daudz par šova būtību. Eksperimentā piedalās sievietes ar ļoti pievilcīgu ārieni, bet zemu intelekta līmeni, un vīrieši, kuriem izskats nav būtisks, jo zināšanas ir svarīgākais dzīves kapitāls. Skaistules un jefiņi tiks sadalīti pāros un, viens otru atbalstot, mācīs tās lietas, kas nav viņu stiprās puses! Kā skaistules apgūs vēsturi, bet jefiņi – modes lietas? Skatieties jauno, dullo sociālo eksperimentu Skaistule un jefiņš jau no 16. februāra darba dienās plkst. 21:00 Kanālā 2 un TVPlay!

Veidojis Eštons Kačers

Sociālā eksperimenta Skaistule un jefiņš (Beauty and the geek) pirmās trīs sezonas ieinteresēja teju miljonu skatītāju, taču ceturtā sezona pārspēja visas iepriekšējās, sasniedzot vairāk kā trīs miljonus. Sociālā eksperimenta veidotāju komandas sastāvā ir slavenais aktieris Eštons Kačers (Ashton Kutcher), kā arī Džeisons Goldbergs (Jason Goldberg) un Niks Santora (Nick Santora). Eksperimentu vadīt uzticēts televīzijas personībai Braeinam Makfeidenam (Brian McFayden).

Atvērs jaunu skatu uz pasauli!

Sociālajā eksperimentā piedalās jaunas un skaistas sievietes, kas dzīvē var tālu tikt tikai sava izskata dēļ. Sev iztiku viņas pelna ar modeles, dejotājas, viesmīles un modes ekspertes darbu, kas nepieprasa īpašu smadzeņu piepūli. Šovā viņas satiks īstus jefiņus – puišus, kuru galvenā vērtība ir viņu intelekts, bet izskatam viņi īpašu uzmanību nepievērš. Savu ikdienas soli viņi pavada, kustinot visdziļākās smadzeņu šūnas, strādājot tādos darbos, kas cieši saistītu ar programmēšanu, medicīnu un citām nozarēm. Kas skaistulēm un jefiņiem varētu būt kopīgs? Varbūt pagaidām nekas, taču sociālā eksperimenta laikā viņi viens otram varētu daudz ko iemācīt, pavērt jaunu skatu uz pasauli un kopā iemācīties daudz ko jaunu. Visi šova dalībnieki – septiņas skaistules un septiņi jefiņi – tiks sadalīti pa pāriem, un cīņa par iespaidīgām balvām var sākties! Jefiņi savām skaistulēm sniegs ģeogrāfijas, vēstures, matemātikas un citu svarīgu nozaru zināšanas, kamēr skaistules jefiņiem – modi, stilu, dejas un citas dzīvē noderīgas lietas, lai sacenstos ar citiem pāriem. Šovs būs jautrības un dullību pilns piedzīvojums, kurā, iespējams, arī uzplauks jūtas!

Izbaudiet Skaistule un jefiņš no 16. februāra darba dienās plkst. 21:00 Kanālā 2 un TVPlay!

Ieslēdz atpūtu Kanālā 2!