Ziemeļniecisku vīrišķību un dzelžainu atlētiskumu uz „Erota” skatuves 19. un 20. februārī demonstrēs latviešu striptīzdejotāju apvienība „MALE Empire NIGHT out SHOW”. Dāmas, saturieties – šovs Lasvegasas stilā atmodinās vēl nebijušu emociju gammu!

Ir pieņemts uzskatīt, ka skaistākās un seksīgākās sievietes ir atrodamas Latvijā, taču vīrieši ne mazākā mērā neatpaliek no dāmām, – te ir atrodami arī ļoti seksīgi puiši. Vismaz tādi ir „MALE Empire NIGHT out SHOW” profesionālie striptīzdejotāji, kas piedalīsies šī gada „Erotā“. Starp citu, tas ir viens no gaidītākajiem priekšnesumiem!

Katrs no puišiem iemieso savu tēlu – no saldā līdz sliktajam zēnam. Varēsim redzēt gan akrobātiskus, galvu reibinošus  trikus, kas liks uzvirmot sievišķajiem hormoniem, gan pikantu humoru, kas kutinās skatītāju intīmāko sajūtu kārpiņas. Latviešu striptīzdejotāji apgalvo: „Mēs nebaidāmies domāt ārpus rāmjiem!”

Lasvegasas stila šovā varēsim vērot pavedinošas kustības, kas ietērptas dzīvīgā horeogrāfijā. Vienīgais, ko šovā gandrīz nemaz nevarēs redzēt, ir apģērbs! Priekšnesumā galveno lomu spēlēs spēcīgo un seksapīlo Baltijas puišu ķermeņi, kas iemieso ziemeļniecisku vīrišķību un raupjumu, viņu torsi ir vikingu cīnītāju cienīgi.

„MALE Empire NIGHT out SHOW” piedāvās vairāku stilu priekšnesumus, kas apmierinās dažādas gaumes, – gan tās dāmas, kuras jūk prātā no saulē iedegušiem kovbojiem, kas spējīgi savaldīt pašus mežonīgākos mustangus, gan tās, kuras dod priekšroku ritmiskām deju kustībām un atlētiskiem puišiem ar saplēstiem džinsiem. Šie puiši nemīl uz skatuves atrasties vieni, tāpēc varbūt tieši tu būsi izredzētā, kura varēs kāpt uz skatuves un piedzīvot nebijušas emocijas.

„Erots” ir ideāli piemērots vecmeitu ballītei vai nerātnām dzimšanas dienas svinībām. Tas noteikti atmodinās jaunas emocijas un ļaus piedzīvot  kaut ko atmiņā paliekošu un vienreizēju!

Oficiālais „Erots 2016” pre-party naktsklubs „Coyote Fly”.

Biļetes uz „Erots 2016” var iegādāties “Biļešu servisa” (www.bilesuserviss.lv/) kasēs visā Latvijā, Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) un intīmpreču veikalā „Kupidons plus”. Pasteidzies iegādāties biļetes tikai par 14 EUR, jo, tuvojoties karstajam pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes kļūs dārgākas!

“Erots 2016” norises laiki:
19. un 20. februāris 18.00–03.00

Erotikas festivālu-izstādi „Erots 2016” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Festivāla līdzorganizators ir firma “Z un Z” – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls „Kupidons plus”. Pasākumu atbalsta „One touch” prezervatīvi, tūrisma operators „Prieks Tūre” un „Cēsu alus”.

Seko mums:
www.facebook.com/Erots2015
www.twitter.com/Erots_lv
www.draugiem.lv/erots.lv