Liriskās balss īpašnieces ENDIJAS ALEKSANDRAS (Rezgales) un romantiskā tenora DAIŅA SKUTEĻA koncerti jau  pērnā gada Ziemassvētku laikā iezīmējās ar pārpildītiem dievnamiem, bet šogad, pievienojoties izcilajam Dailes teātra aktierim ĢIRTAM  ĶESTERIM  un jaunajai dziedātājai MELISAI  KOVAĻOVAI  (11 gadi), tiek veidota jauna Ziemassvētku programma visai ģimenei „Ar sirdi eņģeļa plaukstā”.  Koncertprogrammu caurvīs tēlojumi, miniatūras un dzeja, būs dzirdamas skaistākās dziesmas no latviešu un pasaulslaveno izpildītāju repertuāra. Pie taustiņiem - JURIS KRISTONS, ar ģitāru – MĀRIS KUPČS.

 „Ar šo programmu vēlamies klausītājiem atdot atpakaļ šolaik mazāk novērtēto ģimenes aspektu,” stāsta koncerta režisors Valdis Pavlovskis. „Tieši ģimenes vērtības pauž Svētku laika dziļāko jēgu un garīgo nozīmi. Ģirts Ķesteris ir unikāls aktieris, kas suģestē skatītājus ar savu dzejas skatījumu, un tas nešaubīgi skatītājiem ļaus sadzirdēt jaunu un dziļāku nozīmi izcilo dzejnieku Kārļa Skalbes, Friča Bārdas un Jāņa Poruka darbos.

Pats aktieris Ģirts Ķesteris atzīst, ka koncertiem Dievnamos vienmēr ir īpaša aura, un tieši šādā kontekstā būtu jārunā arī par ģimeni: „Ir plašāki un šaurāki ģimenes loki, un pienāk laiks, kad saprotam, ka apliecināt sevi ģimenē ir daudz svarīgāk, nekā ārējās pasaules spēlēs. Taču arī tad, ja dzīvē pienāk laiks, kad liekas - cilvēks ir palicis pavisam viens, viņš tomēr nav viens, jo kopā ar viņu ir Tēvs. Un tas ir vienīgais patiesais cietoksnis, jo Dieva priekšā mēs visi esam vienādi.”

Jaunā koncertprogramma būs skatāma deviņās Latvijas pilsētās  - Aizkraukles Romas katoļu baznīcā 18.decembrī pl. 19:00;  Kuldīgas Sv. Annas baznīcā 19. decembrī 19:00; Rīgas Lutera baznīcā Torņakalnā 20. decembrī 19:00;  Salacgrīvas kultūras namā 22. decembrī 19:00; Brocēnu kultūras centrā 23. decembrī 19:00; Liepājas Sv. Trīsvienības katedrālē  25. decembrī 18:00;  Jelgavas Sv. Annas baznīcā 26. decembrī 15:00;  Dobeles ev. luter. Baznīcā 27. decembrī 16:00;  Valmieras Sv. Sīmaņa baznīcā 29. decembrī 19:00.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties "Biļešu Paradīzē” un koncertu norises vietās.