Teātra, kino un roka leģenda Pjotrs Mamonovs un grupa „Pilnīgi jaunas skaņas MU” ar jauno koncertprogrammu „Nezinītis”, 24.janvārī, 19-00, koncertzālē „Rīga” (Akadēmijas laukumā 1).

Rīgā, ar jauno koncertprogrammu „Nezinītis” uzstāsies Krievijas teātra , kino un roka leģenda Pjotrs Mamonovs un  grupa „Pilnīgi jaunas skaņas MU ”.

Koncerts notiks 2016.gada 24.janvārī   koncertzālē „Rīga” (Akadēmijas laukumā 1). Koncertā tiks prezentēta  jaunā programma „Nezinītis”, un ,protams, tiks atskaņotas arī  grupas un tās līdera, autora un solista Pjotra Mamonova   gadu desmitiem pārbaudītās „zelta ” dziesmas.

Pjotrs Mamonovs… Ļoti grūti nodefinēt, kas ir šī persona kultūrā.

Mūziķis, dziedātājs, aktieris, dzejnieks, filozofs, ekscentriķis, domātājs…

Mamonovs – aktieris, kurš izcili nospēlēja galveno lomu Pāvila Lungina filmā „Sala”. Viņš arī autors, kurš sarakstījis  lugas „Plikpaurainais brunets”, „Šokolādes  Puškins”, „Vai ir dzīvība uz Marsa ” un citas  skatuves rozīnītes.

Šobrīd  Mamonovs  ir atjauninājis  grupas „ Skaņas MU” sastāvu. Bez Mamonova grupā spēlē: Grants Minosjans – bungas, Iļja Urezčenko – bass, Alekss Grickēvičs – elektronika,  taustiņinstrumenti, Slava Losevs – pūšamie instrumenti  un taustiņinstrumenti. Šādā sastāvā grupa uzstāsies Viļņā un Rīgā.

Biļetes uz šo koncertu var iegādāties visās „Biļešu - servisa” kasēs un šeit.