Vērot viņus darbībā ir kā iekosties nobriedušā auglī – saldā un sulīgā. Tie ir muskuļotie „Enjoy & Malibu” puiši un seksīgās „New Breath” meitenes no Baltkrievijas, kas jau 19. un 20. februārī festivāla „Erots 2016” apmeklētājiem sola erotiski gardus striptīzšovus, uzkurinot viņu emocijas un ne tikai...

Dueta „Enjoy & Malibu” puiši lieliski zina, kā panākt daiļā dzimuma sajūsmas spiedzienus un aplausus, jo pasākumos un festivālos Baltkrievijā, Krievijā un Eiropā profesionāli uzstājas jau 10 gadus. Te viņi ir tumsas un gaismas eņģeļi, te izslāpuši grāfi Drakulas, te vienkārši romantiski džentlmeņi, nemitīgi sacenšoties un liekot publikai izvēlēties, kurš no viņiem ir labāks. Kaut gan, ko tur izvēlēties, – „Erota” apmeklētājas uz mājām gribēs paņemt abus gardumiņus!

Lai sevi uzturētu lieliskā fiziskā formā, ikdienā „Enjoy & Malibu” puiši aktīvi sporto, seko līdzi savam uzturam un mīl labi izgulēties. Brīvajā laikā viņiem patīk ceļot kopā ar draugiem, skaistu meiteņu pavadībā izklaidēties ballītēs līdz rīta gaismai un atrādīt savus torsus reklāmas projektos.

Savukārt dueta „New Breath” meitenes stiprā dzimuma pārstāvjiem „Erotā” liks pamocīties veselīgā iekārē, jo tādas kaislības divu sieviešu starpā, kas apvienotas ar pikantiem akrobātikas elementiem, – viņi vēl nebūs redzējuši un baudījuši!

Ikdienā abas seksīgo augumu īpašnieces strādā par striptīza plastikas (strip dance) trenerēm, mācot citām sievietēm atraisīties un iemīlēt savu ķermeni. Paralēli erotikas festivāliem meitenes piedalās arī konkursos, un tas ir vainagojies ar panākumiem – viņas ir uzvarējušas klubu deju projektos „Strip go-go awards" un “Dejas pēc noteikumiem” ("Танцы по правилам”), kā arī šovā „Erotic Action 2015”. Pēc konkursiem „New Breath” sevi labprāt apbalvo ar kādu gardu ēdienu un glāzi laba baltvīna. Abas ļoti gribētu uzstāties aktierim Džordžam Klūnijam, jo seksīgāka vīrieša pasaulē neesot!

Lielākais erotikas festivāls Baltijā “Erots 2016”, kā jau ierasts, notiks Ķīpsalas hallē, un tas sola krāšņus, erotikas piesātinātus un daudzveidīgus šovus ar pašmāju un ārzemju mākslinieku uzstāšanos, klubu deju konkursa noslēgumu, plašu mīlas preču klāstu un trakulīgas izklaides. Ieeja festivālā no 18 gadu vecuma! Vairāk: www.erots.lv/

Oficiālais „Erots 2016” pre-party naktsklubs „Coyote Fly”.

Biļetes jau pārdošanā!

Biļetes uz “Erots 2016” var iegādāties “Biļešu servisa” (bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā, savukārt no 1. decembra – arī Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) un intīmpreču veikalā “Kupidons plus”. Pasteidzies iegādāties biļetes par rekordzemu cenu – tikai 10 EUR, jo tuvojoties karstajam pasākumam, kā arī pasākuma laikā, biļetes kļūs dārgākas!

“Erots 2016” norises laiki:
19. un 20. februāris 18.00–03.00


Erotikas festivālu-izstādi “Erots 2016” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Festivāla līdzorganizators ir firma “Z un Z” – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls “Kupidons plus”. Pasākumu atbalsta “One touch” prezervatīvi, tūrisma operators „Prieks Tūre” un „Cēsu alus”.