Galveno Krievijas maģijas šovu, kas veiksmīgi startējis telelekanālā “STS”, Rīgas skatītāji varēs novērtēt 31.janvārī Kongresu namā, kur neticamais kļūs par realitāti!

Viņi spēj paveikt to, kas agrāk šķitis vien fantāzija! Viņi pārvieto telpā priekšmetus, lasa skatītāju domas un paredz to rīcību, izgaist publikas acu priekšā un atkal parādās zālē, bet, veicot visekstrēmākos trikus, viņu dzīvība karājas mata galā! Un arī tas vēl nav viss!

Krievijas slavenākie iluzionisti jau atkal metuši izaicinājumu savam elkam Harijam Hudini – Brāļi Safronovi krietni sarežģījuši visiem labi zināmo triku ar atbrīvošanos no trako krekla. Viens no pasaules iespaidīgākajiem trikiem nupat kļuvis vēl bīstamāks. Dotas tikai 60 sekundes, lai atbrīvotos un nenokristu no milzu augstuma tieši milzīgās dzelzs lamatās.

Šovā „Ilūziju impērija” redzēsiet gan klasiskos, gan pavisam jaunus Brāļu Safronovu trikus, kuru radīšanā piedalījušies Krievijas labākie režisori, horeogrāfi, mākslinieki un tērpu mākslinieki.

Vai vēlaties izbaudīt visu maģijas spēku? Tiks darīts! Tagad jūs vairs neesat vienkāršs skatītājs, bet gan pilnvērtīgs šova „Ilūziju impērija” dalībnieks! Brāļi Safronovi sagatavojuši šovu, kas būs interesants visai ģimenei, jo maģija taču aizrauj bērnus un pārsteidz pieaugušos!

Laipni lūdzam Brāļu Safronovu „Ilūziju impērijā” 31.janvārī Kongresu namā!  Biļetes pārdošanā "Biļešu serviss" tīklā un internetā.