Izstādē „Baltic Beauty 2015” līdzās neskaitāmiem kosmētikas zīmoliem no Francijas, Itālijas, ASV un Spānijas plašākai publikai būs iespējams iepazīties arī ar slaveno sabiedrības dāmu Kardašjanu matu kosmētikas produktu sēriju Kardashian Beauty. Starp citu, šo kosmētiku ir iecienījusi arī Latvijas stila ikona Maija Silova.

„Es nekad neticu reklāmas solījumiem, kamēr pati neesmu nonākusi pie pozitīva vai negatīva secinājuma. Taču mana pieredze ar Kardashian Beauty izrādījās veiksmīgs atklājums, jo pat ilgstošās filmēšanās un foto sesijās matu sakārtojums ilgi saglabā savu struktūru un veselīgu spīdumu. Ja Kardashian Beauty spēj apmierināt sievietes prasības pat ekstrēmās matu veidošanas, taisnošanas un lokošanas dzīves situācijās, tad runāt par ikdienas lietošanu vairs nav konstruktīvi,” norāda šarmantā TV dīva Maija Silova, kurai ir ļoti liela pieredze ar dažādiem kosmētikas zīmoliem. 12 gadu laikā Maija ir vadījusi gandrīz 600 - 700 TV ēterus, un  dažkārt frizūru nākas mainīt  pat divas, trīs reizes dienā. Televīzijas kameru priekšā un fotoaparātu zibšņu gaismā vienmēr ir jābūt lieliskā „formā”.

Pirmoreiz TV zvaigzne ar Kardashian Beauty sastapās pavasarī, kad pazīstamais frizieris stilists Igors Popovs piedāvāja jau deviņos no rīta izveidot frizūru vakara televīzijas ierakstam. Izklausās neiespējami? Tomēr Kardashian Beauty matu laka spēja darīt brīnumus, un vakarā „Dejo ar zvaizni 4” Maija izskatījās lieliski!

No Kardashian Beauty plašā matu kosmētikas klāsta, kurā ietilpst šampūns, putas, kondicionieris, laka un  vēl daudz kas cits, Maija izceļ tieši melno ķimeņu sēklu eļļu un piebilst: „Black Seed Dray Oil ir kļuvis par manu ikrīta rituālu, ko lietoju slapjos matos pirms žāvēšanas”.

Savukārt Igors Popovs akcentē, ka „šai eļļai ir jābūt ikvienas sievietes kosmētikas skapītī, jo tā lieliski atjauno matu struktūru, piedod spīdumu un glamūrīgu izskatu jau no pirmās lietošanas reizes”.

Kā zināms, no 6. līdz 8. novembrim Ķīpsalā notiks gada krāšņākais un iedvesmojošākais skaistuma industrijas pasākums – Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts “Baltic Beauty 2015”. Apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem, pakalpojumiem un skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, vērot aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu konkursus, kā arī iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus. Izstādes laikā notiks arī XI Friziermākslas festivāls, kas sola krāšņus šovus, tikšanās ar pasaules mēroga zvaigznēm un vēl un vēl....

Norises vieta: Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

Darba laiks:                                                    Ieejas biļetes:

6. novembrī 11.00–20.00                                    Pieaugušajiem – 5,50 EUR
7. novembrī 11.00–20.00                                    Skolēniem, pensionāriem – 3,50 EUR
8. novembrī 11.00–19.00                                    Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

Vairāk par izstādi: www.bt1.lv/bb. Sekojiet mums Facebook un Draugiem.lv!