No 15. līdz 18. oktobrim Ķīpsalā jau tradicionāli notiks starptautiskā būvniecības, remonta un interjera izstāde „Māja. Dzīvoklis 2015”, kuras daudzveidīgajā piedāvājumā meklēto atradīs gan tie, kas tikko uzsākuši remontdarbus, gan tie, kas vēlas salikt pēdējos akcentus interjerā.

Savu produkciju izstādē prezentēs 135 nozīmīgākie preču un pakalpojumu ražotāji un tirgotāji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Austrijas un Čehijas, tostarp tādi vadošie nozares uzņēmumi kā „Amber Wood”, „Texoblock”, „Staļi”, „SB Solar”, „Monier”, “Iļģuciems”, “Ginalas” u. c.

Atklājam apkures sezonu!

Izstādes „Māja. Dzīvoklis 2015” norises laiks sakrīt ar apkures sezonas sākšanos, tāpēc apmeklētāji varēs iegādāties gan mazākas sildierīces, tādas kā elektriskos kamīnus, gan pamatīgākas – kombinētos apkures katlus un citus. Ikvienam interesentam būs arī iespēja pakonsultēties, kā pareizāk iztīrīt dūmvadus, un uzzināt, kuri šobrīd ir pieprasītākie dūmu detektori. Tas viss „Apkures katli”, „Kamīndizains”, „Agni”, „Rikon AC”, „Siltuma serviss”, “Latakva”, “Dūmvadu serviss” u. c. uzņēmumu stendos.

No būvniecības materiāliem līdz modernajām tehnoloģijām

Ja braukāšana pa veikaliem jūs parasti nogurdina, tad izstādes “Māja. Dzīvoklis 2015” apmeklējums būs kā atpūta. Te vienkopus atradīsiet visu, sākot no jumtu dakstiņiem, durvīm, grīdas segumiem, santehnikas un krāsām līdz pat izsmalcinātiem interjera priekšmetiem un modernākajām mājas kinozālēm.

Šobrīd vienu no populārākajiem materiāliem – keramiskā kvarca plāksnes – grīdu, sienu, durvju, kāpņu un citu virsmu apdarei izstādē prezentēs uzņēmums „Laminam”. Šīs izturīgās plāksnes tiek piedāvātas vairāk nekā 110 krāsās, tostarp pieejamas arī tādas, kas imitē dabīgo marmoru, koku, metālu un pat smilti.

Iespējams, ka mazais resgalis ir parūpējies par “krāšņu“ sienas krāsojumu jūsu mājoklī. Ko nu? Uzreiz nav jāsteidz pārkrāsot visas sienas, jo lielisks risinājums būs dizaina sienas fototapetes, ko izstādē varēs aplūkot "Rīgas Sesoma" stendā. Piedāvājumā arī foto starpsienas un griestu paneļi.

Sēžot gultā, atslēdzam durvis, atveram žalūzijas, ieslēdzam mūziku vai gaismu, noregulējam gaisa temperatūru – tā ir jaunā „Gira G1”, inteliģentā mājokļa vadības sistēma, kas kļuvusi vēl „gudrāka” un kuru varēs aplūkot SIA “Misura” ekspozīcijā.

Iebūvējamais putekļsūcējs – domājat, kas tas par “zvēru”? Tas ir lielisks palīgs privātmāju īpašniekiem! Putekļsūcēja centrālo ierīci uzstāda pagrabā vai garāžā, savukārt cauruļu sistēmu, kurām pievieno uzkopšanas šļūteni, istabu skapjos, starpsienās vai grīdā. Līdz ar to putekļsūcējs vairs nav jāpārvieto pa māju, sūkšanas laikā praktiski nav dzirdama tā skaņa un viss izplūdes gaiss tiek izvadīts no mājokļa. Vairāk par šo putekļsūcēju varēsiet uzzināt “Baltic Distribution” stendā.

Visbeidzot, kas ir teicis, ka interjera priekšmets var būt tikai vāze, šķīvis vai dekoratīva figūra?! Tikpat labi tās var būt elegantas digitālās klavieres, ko varēs apskatīt „Tava skaņa” stendā, vai biljarda galds vaļas brīžiem ģimenes un draugu lokā, ko izstādē „Māja. Dzīvoklis 2015” prezentēs „Games 4 You”.

Un šis ir tikai neliels ieskats izstādes daudzveidīgajā piedāvājumā. Vairāk: www.bt1.lv/mdz

Vienlaikus – nekustamā īpašuma izstāde

Šobrīd dzīvojat īrētā dzīvoklī vai mājā, bet jau ilgāku laiku jūs neatstāj doma, ka ir laiks iegādāties savu mājokli? Tad vienlaikus Ķīpsalā notiekošā nekustamā īpašuma, darījumu un investīciju izstāde „Realty & Investment 2015” būs īstā vieta, kur nolūkot jaunu mājokli vai zemes gabalu. Izstādē varēsiet arī rast atbildes uz interesējošiem jautājumiem par nekustamā īpašuma pirkšanu, vērtēšanu, apsaimniekošanu un iepazīties ar izdevīgākajiem kreditēšanas piedāvājumiem. Vairāk: www.realty-investment.lv/.

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Izstādes darba laiks
15.–17. oktobris 10.00–18.00
18. oktobris 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas
Ieejas biļete – EUR 5
Pensionāriem, invalīdiem – EUR 4
Skolēniem – EUR 3
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – EUR 12