Jau pavisam drīz sāksies Rīgas modes nedēļas 23. sezona, un veselu nedēļu, no 26. līdz 31. oktobrim, Rīgā viesosies nozīmīgākie modes svētki Baltijas reģionā. RIGA FASHION WEEK gaidot, dizaineri ne tikai aktīvi gatavojas lielajam iznācienam uz RFW podija, bet arī attīsta citus radošajā darbībā un biznesā nozīmīgus projektus.

Zīmols One Wolf, kurš vasarā veiksmīgi debitēja Berlīnes modes nedēļā, ar jauniem iespaidiem un idejām ir atgriezies Latvijā. Zīmols ir atvēris jaunu interneta veikalu onewolf.eu, un pašlaik strādā pie īsfilmas par jauno kolekciju izveides.



Tikmēr Natālija Jansone turpina gūt panākumus Parīzē, un var lepoties ar sadarbības noslēgšanu ar ekskluzīvo franču veikalu tīklu REMINISCENCE Paris. Dizainere ir piedalījusies arī pasaulē pazīstamajā TRANOI modes izstādē.

Šajā rudenī NÓLÓ prezentēs veselas divas kolekcijas: 2016. gada pavasara/vasaras kolekciju, kas tiks demonstrēta RFW laikā, un kolekciju ”Resort 2016”, ko varēs apskatīt Tallinas Modes nedēļā. Turklāt NÓLÓ ir pārcēlies uz jaunām telpām, un turpmāk būs atrodams tirdzniecības centrā ”Galerija Centrs”. 

 
Sekojiet RFW jaunumiem internetā:
www.rfw.lv/
www.facebook.com/Riga.Fashion.Week

@rigafashionweek_official (Instagram)
‪#rigafashionweek