Sabiedrībā zināmais modes eksperts Deniss Ševeļovs un pieredzes bagātā dizainere Anita Grase ir pieņēmuši izaicinājumu un piekrituši piedalīties jaunā projektā – skatlogu konkursā „Kurš kuru?”. Sacenšoties par labāko noformējumu, viņiem kopā ar topošajiem dizaineriem būs jāiekārto skatlogi, kurus ikviens varēs aplūkot jau no         2. līdz 4. oktobrim dizaina izstādē „Design Isle 2015” Ķīpsalā.

Abiem mentoriem būs viens uzdevums – kopā ar savām komandām, kuru sastāvā būs Rīgas Amatniecības vidusskolas (RAV) topošie reklāmas dizaina speciālisti, oriģināli „iesaiņot” skatloga butaforijā jaunos „Ērenpreiss” Sparrow velosipēdus.

„Ja kādam šķiet, ka skatlogu noformēšana ir tāds „viens, divi un gatavs” darbiņš, tad viņi kļūdās. Tas ir garīgi un fiziski sarežģīts process. Lai gan skatlogus esmu iekārtojis arī iepriekš, šī reize noteikti būs izaicinājums gan man, gan jauniešiem. Runājot par mūsu konkurenti Anitu, – ļoti cienu viņu kā profesionāli, tomēr būs interesanti redzēt, kurš koncepts uzrunās vairāk. Noteikti centīsimies sagādāt wou efektu!” uzsver Deniss Ševeļovs, kurš darbosies tandēmā ar modes zīmolu vadītāju Elīzu Drāznieci.

Savukārt dizainere un dizaina kafejnīcas „Mākonis” īpašniece Anita Grase bez aplinkiem norāda, ka viņas konkurentam šis uzdevums varētu būt izaicinājums un galarezultāts nav paredzams:

„Modes eksperts un blogeris Deniss Ševeļovs manā redzeslokā ir nonācis jau pirms vairākiem gadiem kā uzņēmīgs un atbildīgs modes industrijas darbonis. Šobrīd vērtēju viņu kā sava stila, nišas un vērtību kritēriju meklējumos esošu ballīšu un pasākumu dvēseli, kurš darbojas vairākās jomās un ir neviennozīmīga personība. Kritika un noliegums var veicināt radošumu un radošo procesu, ja to lieto augstāku mērķu vārdā. Šoreiz būt radošam, prezentējot taustāmas vērtības, varētu būt Denisa izaicinājums! Būs interesanti redzēt, vai galarezultāts šokēs, tāpat kā viņa publiskās atklāsmes!”

Divu komandu paveikto dzīvē varēs skatīt jau no 2. līdz 4. oktobrim Rīgas starptautiskajā dizaina izstādē „Design Isle 2015”. Savukārt uzvarētājs tiks noteikts, balsojot interneta vietnē Facebook izstādes profilā: www.facebook.com/izstade.designisle

Uzvarētājkomanda balvā saņems lielisku iespēju papildināt savu darbu portfolio ar izaicinājumu pilnu projektu – iekārtot „Ērenpreiss” veikala skatlogu Tērbatas ielā.

Kā zināms, izstāde „Design Isle 2015” jau trešo reizi vienkopus pulcēs Baltijas radošākos un talantīgākos dizainerus un laba dizaina cienītājus. Oriģinālas un funkcionālas mēbeles, jaunākie interjera un apgaismojuma risinājumi, grafiskais dizains, modes dizains, dzīvesstila produkti, konkursa „Gada balva dizainā 2015” laureātu darbi – tas viss trīs dienu garumā Ķīpsalā!

Uzzini vairāk: www.designisle.lv/ vai www.facebook.com/izstade.designisle!