Viens no 2014. gada ietekmīgākajiem runātājiem pasaulē, „Coca-Cola”, „IBM”, „Mercedes-Benz” un „Lufthansa” vadītāju iedvesmotājs, zviedru izcelsmes futurologs Magnuss Lindkvists 23. oktobrī kāps uz biznesa inovāciju konferences „RIGA COMM 2015” skatuves, lai iedvesmotu attīstīties un rīkoties!

„Kad jūs atpakaļskata spogulī pamanāt tuvojošos konkurentus, ir jau par vēlu. Es praktizēju tādu kā intelektuālo akupunktūru–lietoju mazītiņas „adatiņas”, lai pārtrauktu rutīnu un smadzenēm pieplūstu asinis. Dažkārt tas dod rezultātus momentāni, bet dažkārt efekts sākas pēc kāda laika,” savu konsultāciju stilu raksturo Magnuss. Viņš panāk, ka uzņēmēji domā veiksmīgāk, domā attīstības virzienā un rīkojas tā, lai rīt būtu soli priekšā citiem. Pasaules smagsvars nākotnes tendenču prognozēšanā spēj iedarbināt klausītāju prātus paskatīties uz lietām citādāk – inovatīvāk, un viņa prezentācijas iedvesmo jauniem sasniegumiem.

Magnuss Lindkvists ir aktīvs pasaules jaunāko trendu virzītājs, viens no pasaules pieprasītākajiem runātājiem biznesa attīstības, nākotnes tendenču un inovāciju jomā un aktīvs “TED” dalībnieks. 2009. gadā Zviedrijā ir ieguvis Business Speaker of the Year balvu. Magnusa kontā ir arī vairākas sarakstītas grāmatas,starp kurām ir tādi bestselleri kā “Everything We Know Is Wrong”, “When the Future Begins” un “The Attack of The Unexpected”.

Viņš ir konsultējis un ietekmējis pasaules gigantu „Coca-Cola”, „IBM”, „Mercedes-Benz” un „Lufthansa” uzņēmuma vadības domāšanu un veicinājis šo uzņēmumu attīstību.  Lai izprastu nākotnes tendences, nākotnes inovāciju iespējas un nākotnes domāšanu, Lidkvists 2008. gadā Stokholmas Uzņēmējdarbības augstskolā Zviedrijā ir radījis Eiropā pirmo akadēmisko kursu “Trendspotting and Future Thinking” (“Tendenču pārskati un nākotnes domāšana”). Vairāk: www.magnuslindkvist.com/

Līdztekus Magnusam Lindkvistam biznesa inovāciju konferencē „RIGA COMM 2015” 23. oktobrī uzstāsies arī starptautiski atzīti biznesa līderi – „Greenbird Integration Technology” vadītājs Torstens Hellers, „Taxify” līdzdibinātājs Martins Villigs, „Uber” vadītājs Igaunijā Enns Metsars, „AirBaltic” korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags un citi lektori, kuri dalīsies savā biznesa pieredzē. Konferences programmu skatīt: www.rigacomm.com/innovation-conference

Ja arī tu vēlies būt uz inovāciju viļņa, gūt iedvesmu un uzzināt, kā biznesu veiksmīgi un droši virzīt pretī sasniegumiem – tev noteikti 23. oktobrī ir jābūt Ķīpsalā! 

Konferenci organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar uzņēmumiem „Idea House” un „Mastersales”.

Sekojiet mums: www.facebook.com/RigaComm un www.twitter.com/RigaComm