"Karaliskais improvizācijas teātris" atklāj sezonu 9.septembrī, 19.00, kinoteātrī K Suns, savukārt “Pusnaksts šova septiņos ar Jāni Skuteli” atklāšanas raidījuma filmēšana notiks 13. septembrī, 19.00, Dailes mūzikas namā. Biļetes būs pieejamas no 3.septembra pulksten 12.00 "Biļešu serviss” tirdzniecības tīklā.

Ir laiks pārmaiņām, tāpēc vēlos jūs iepazīstināt ar jaunu zīmolu pašmāju komēdijā - COMEDY KT. Jāatzīst gan, ka tās jau ir notikušas, un šobrīd jūs vienkārši tiekat informēti par to, kas jau ir, nevis to, kas vēl tikai būs. Kas nozīmē, ka, ja jūs gribat pret notikušo iebilst, tad - nokavēts. Iebildumus vajdzēja celt pārmaiņu izstrādes procesā. Protams, varat teikt, ka jūs neviens neinformēja par to, ka tas tā būs, bet vai nu šī būs pirmā reize.  

Kā tas nākas, ka esam nonākuši līdz kam tādam? Karaliskais improvizācijas teātris izrādījās krietni produktīvāks, kā tas bija gaidīts un daudz radošāks nekā tas ir nepieciešams, proti, esam radījuši vairākus atsevišķus hapeningus, kam vairs nav tieša sakara ar improvizācijas teātri. Kā rezultātā apmeklētājiem sāk jukt, kas ir kas un rodās jautājumi. Daži  jautājumu piemēri: Kas tad ir improvizācija un kas nav? Ar ko Stand Up Comedy atšķirās no stāvizrādes, un vai tiešām tur būs visu laiku jāstāv kājās? Kas ir Late Night Show formāts un kāpēc septiņos? Lai ieviestu kaut nedaudz skaidrības šajā komēdijas formātu jūklī un izvairītos no apjukušiem skatītājiem, vienlaicīgi pārtraucot apjukumā vešanas procesu, ir nolēmts ieviest jaunu terminu/zīmolu - COMEDY KIT

Zem COMEDY KIT zīmola jūs atradīsiet gan "Karalisko improvizācijas teātri", gan "Pusnakts Šovu septiņos ar Jāni Skuteli", gan Stand Up Comedy izrādes.

Līdz ar to, no šī brīža un turpmāk, ja uz kāda plakāta vai paziņojuma redzat COMEDY KIT logo, esiet droši - šis pasākums žanriski ir komēdija, un notikuma veidotāji ir domājuši par to, lai jūs saņemtu kalitatīvu izklaidi.

Noslēgumā, ja esat ticis līdz šai vietai, un pēc dabas esat "ciparu mīlis”, iespējams, jūtaties apdalīts. Tas tiks labots tagad. Dati par iepriekšējo sezonu- "Karaliskais improvizācijas teātris" iepriekšējā sezonā noimprovizēja 34 izrādes, kuras ar savu klātbūni pagodināja 5796 improvizācijas cienītāji, tika izjokotas 27 Stand Up Comedy “VIENS" izrādes, ko apmeklēja 12971 smiet gribētāji un deviņos "Pusnakts Šova Septiņos ar Jāni Skuteli" raidījuma ierakstos līdzfilmējās 1784 televīzijas žanra cienītāji. Kopumā, mūsu necili mazais, bet lielus vezumus gāzt alkstošais, kolektīvs aizvadītajā sezonā ir pulcinājis 21551 skatītāju, kuriem - PALDIES!”

Comedy KIT vadītājs/Sporta pārraižu cienītājs, Jānis Skutelis.