Jau drīzumā kanālā TV3 pēc vasaras atvaļinājuma atgriezīsies raidījums Kinomānija. Jaunajā, 7. sezonā skatītājus sagaida patīkams pārsteigums – raidījumā atgriežas tā pirmais vadītājs, mūziķis un komponists Jānis Strapcāns, kurš turpmāk raidījumu vadīs kopā ar Annu Rozīti! Uzziniet jaunākās kino aktualitātes, skatoties Kinomānijas 7. sezonu jau 20. augustā uzreiz pēc lielās filmas plkst. 0:20 un atkārtojumā svētdienu rītos plkst. 8:10 kanālos TV3 un TVPlay!

Kinomānijas jaunā, 7. sezona sāksies ar jauku atkalredzēšanos – vadītāja ampluā būs atkal redzams  Jānis Strapcāns, kurš atklāj: “Ir patīkams satraukums un vienlaikus prieks atgriezties un sadarboties ar raidījuma komandu! Mums vienmēr ir bijis lielisks kontakts un jau pirmās tikšanās pēc manas prombūtnes liecina par to, ka viss ir labākajā kārtībā un jaunā sezona var sākties ar jaunu enerģiju!”

“Arī prombūtnes laikā esmu pastarpināti interesējies par kino, kas top Latvijā. Tāpat arī sekoju līdzi atsevišķiem aktieru darbiem, filmām un festivāliem pasaulē. Un patiešām – iedvesmojošu atklājumu netrūkst!” atzīst J.Strapcāns.

Šobrīd J.Strapcāns, pēc vairāku gadu pauzes TV ekrānos un pasaules apceļošanas, aktīvi darbojas mūzikas jomā, komponējot dziesmas un vadot Jasmīnas kori kopā ar Agitu Ikaunieci. “Pa šo laiku esmu komponējis mūziku vairākām filmām, kā arī strādājis pie scenāriju izveides, notikumu dokumentēšanas, filmu ieskaņošanas un pašas filmēšanas, bet vēl nekad neesmu iejuties aktiera lomā. Tas būtu lauciņš, kurā labprāt izmēģinātu savus spēkus!” stāsta J.Strapcāns.

J.Strapcāna ekrāna partnere būs līdzšinējā vadītāja, allaž smaidīgā un pozitīvā Anna Rozīte. Viņa šo vasaru pavadījusi aktīvi ceļojot un baudot skaistas vietas. Abi vadītāji būs kopā ieraugāmi jau 20.augustā, kad TV3 ekrānos nonāks Kinomānijas 7.sezona. 

Jaunā sezona līdzās jauno filmu apskatam, filmēšanas laukumu aizkulisēm un intervijām ar zvaigznēm, piedāvās maksimāli objektīvāku un daudzpusīgāku filmu novērtējumu, piesaistot arī pazīstamu kinoblogeru viedokļus!

Izbaudiet Kinomānijas jauno, 7.sezonu jau 20.augustā uzreiz pēc lielās filmas plkst. 0:20, bet raidījumu atkārtojumā varēs skatīties svētdienu rītos plkst.8:10 kanālā TV3!

Prieks kopā būt!