Svinot 20. sezonu, kanāls LNT vēlas iepazīties ar laimīgiem cilvēkiem, uzzināt, kas viņus dara laimīgus un noskaidrot latviešu laimes recepti. Ikviens, kurš pazīst kādu laimīgu cilvēku, ir aicināts pastāstīt par to LNT skaties.lv/latvija/sabiedriba/lnt-mekle-laimigus-cilvekus/. Kopā mēs varam noskaidrot īsto laimes recepti un padarīt Latviju par laimīgāko vietu pasaulē!

„Mana laimes recepte ir miers, harmonija un mīlestība it visā, ko es daru. Darbs LNT ir ļoti īpašs, jo man ir iespēja būt kopā ar skatītājiem laimīgos brīžos – brīvdienās un tas liek justies laimīgai arī man. Latvijai ir vajadzīgi laimīgi cilvēki, tieši tādēļ mēs vēlamies noskaidrot latviešu laimes recepti. Dalīties ar to un palīdzēt ikvienam noskaidrot, kas viņam pietrūkst pilnai laimei,” palīdzēt atrast Latvijas laimīgos cilvēkus aicina Binnija Ārberga, raidījuma LNT Brokastis vadītāja.

Ikviens portālā var iedvesmoties un iepazīties ar pieteiktajiem Latvijas laimīgajiem cilvēkiem. Visi Latvijas laimīgie cilvēki tiks aicināti kopā svinēt LNT 20. sezonu īpašā pasākumā. Tāpat vairākus no viņiem jau drīzumā redzēsiet LNT raidījumos.

Kā liecina pētījumu aģentūras SKDS jūlijā veiktā aptauja, arvien vairāk cilvēku uzskata, ka ikviens pats ir savas laimes kalējs. Kādas ir svarīgākās laimes receptes sastāvdaļas? Kas jādara ikvienam latvietim, lai spētu citus iedvesmot laimīgai dzīvei – uzzināsiet pavisam drīz kanālā LNT!