Slavenais un populārais latviešu mūzikis DONS veselības problēmu dēļ atceļ savu vienīgo uzstāšanos 2016. gadā – Lielbritānijā.

13. februārī ar pirmo koncertu Lielbritānijā, Anglijas pilsētā Lesterā, bija paredzēta Latvijā pazīstamā popmūziķa un iemīļotā dziedātāja Dona uzstāšanās. Tomēr, lielāko pasākumu latviešiem Anglijā organizātori “Bērzes Strazdi” ir spiesti paziņot, ka no viņiem neatkarīgu apstākļu dēļ, 13. februārī plānotā Dona uztāšanās organizācijas 4 gadu jubilejas svinību pasākumā nenotiks, mūziķa veselības problēmu dēļ.

“Esam apbēdināti, ka diemžēl veselības dēļ jāatceļ Dona plānotais koncerts. Ceram uz sapratni un iespēju tikties ar mūsu klausītājiem jau drīzumā”, teikts oficiālajā mūziķa menedžmenta paziņojumā. “Bērzes Strazdi” organizācija, kura allaž ir cienījusi savus viesmāksliniekus, un vēl vairāk uzticamos pasākumu apmeklētājus un fanus, sakarā ar mūziķa menedžmenta paziņojumu par Dona veselības problēmām, nolēma tomēr gaidāmo pasākumu neatcelt.

Ņemot vērā, ka gaidāmais koncerts bija paredzēts arī kā lielākās pasākumu koncertu rīkotāju apvienības Anglijas latviešiem  - “Bērzes Strazdi” 4 gadu jubilejas svinības, organizatori svinības neatceļ. ““Bērzes Strazdi” kolektīvs vēl mūziķim labas domas un drīzu atveseļošanos, tomēr šobrīd mums ir jākoncentrējas galvenokārt uz mūsu uzticamo auditoriju četru gadu garumā. Mums nav ne morālo, ne profesionālo tiesību savas jubilejas svinības atcelt, tāpēc 13. februārī visi tautieši Lielbritānijā tiek gaidīti uz kārtējo un varenāko ballīti latviešiem šeit, Lesteras pilsētā. Labiem darbiem, ko rīko labi cilvēki priekš labiem latviešiem ir jāturpinās neskatoties uz nekādiem šķēršļiem, jo mēs esam šeit un darbojamies tieši viņu dēļ”,  saka organizācijas pārstāvis Toms Zeltiņš.

Pasākumā apmeklētājus bez vienmēr atraktīvās “Bērzes Strazdi” komandas priecēs DJ Vento un Anglijas latviešu vidū superpopulārie kaverversiju virtuozi „Mazie Rakari”.

Apvienība “Bērzes Strazdi” kā Dona koncerta rīkotājorganizācija atvainojas mākslinieka vārdā par atcelto uzstāšanos un informē, ka  iegādātās biļetes uz pasākumu un samaksa par tām pilnībā un daļēji  ir  atgriežama 30 dienu laikā – no šī brīža. Ieeja pasākumā ar Dons koncerta biļetēm ir 10 GBP (atlikums tiks atgriezts), „Pāru biļetes” – 20 GBP (atlikums tiks atgriezts). Neskaidrību un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties:

Tel.: + 44(0) 7949 568733 (Ģirts) vai rakstīt uz [email protected]