2016. gada 1. februārī iznāk Markus Riva jaunā dziesma angļu valodā „I can” (“Es varu”). Mūzikas un teksta autors ir Markus Riva, sadarbojoties ar mūziķi Edgaru Jasu. Dziesma uzsākusi arī dalību Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā “Supernova 2016” un cīnās par iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas šī gada maijā norisināsies Stokholmā, Zviedrijā. 

Dziesma „I can” tika veidota īpaši šim konkursam, taču tā ir piepildīta ar dziedātāja personīgajām emocijām un pārdzīvojumiem. „Mēs varam daudz ko izdarīt, ja vien noticam sev. Es vēlos, lai šī dziesma kaut nedaudz motivē cilvēkus, kuri šobrīd pārdzīvo kādu sarežģītu dzīves periodu” – stāsta Markus.

Dziesmas ierakstu sesijās piedalījās arī mūziķis Edgars Jass, bet skanējumu  Losandželosā veidoja producenti, kas strādājuši arī pie dziedātāja Krisa Brauna (Chris Brown) dziesmas “Fine China” un ar kuriem Markus Riva ir veiksmīgi sadarbojies jau iepriekš. Pagājušajā gadā tieši ar viņu producēto dziesmu “Take Me Down” Markus iekļuva konkursa “Supernova 2015” finālā. 

Jauno dziesmu „I can” Markus Riva izpildīs 14. februārī konkursā “Supernova”, kuru tiešraidē varēs vērot plkst. 21:15 LTV1 kanālā.

Aizvadītā gada laikā Markus Riva izdevis savu 4. solo albumu, konkursā “Supernova” ieguvis otro vietu, izdevis vairākus singlus angļu un krievu valodās, kā arī ieguvis Krievijas Mūzikas Kanālā “Russian Music Box” balvu par gada debiju.

“I Can”: