Grupas Eolika solists, kādreizējais LTV Laika ziņu vecis Viktors Zemgals bieži atrodas šarmantās dziedātājas Beātes Melderes sabiedrībā, atsaucoties uz žurnāla Privātā Dzīve publikāciju, vēsta portāls Vipi.tv.

Rociņās sadevušies! Jaunās mūzas fotogalerija.

Pārītis ir ne tikai kopā uz skatuves, bet kā viesi kopā apmeklējuši arī pasākumus, tostarp pēdējā laikā festivālu Bildes un grupas Apvedceļš jubilejas svinības.

Pirms trīs gadiem Beāte klātienē redzējusi Viktoru Rīgā Kalnciema tirdziņā, kur Eolikai bijis koncerts. Uzrakstījusi māksliniekam Facebook, ka labprāt pie viņa mācītos, jo Zemgalam ir kordiriģenta un pasniedzēja izglītība. Abi esot labi sadziedājušies, jo ir līdzīgi tembri. Jaunā skolniece aizvietojusi Eolikas dalībnieci Ilonu, kura nav varējusi tikt uz koncertu Anglijā.

Pats Viktors Zemgals smaida par baumām. Viņus abus nesaistot nekas vairāk par pasniedzēja un audzēknes attiecībām. Zemgals atgādina, ka viņam ir sieva un bērni, mājās viss kārtībā un nekādu intīmu intrigu neesot.

Tikmēr Viktora Zemgala donžuāna slava Latvijā ir zināma vairākus gadu desmitus - šovbiznesa ļaudis un žurnālistu novērojumi stāsta, ka viņš regulāri cenšas iepazīties ar jaunākām sievietēm par sevi - Zemgala uzmanību piesaistījušas daudzas jaunās dziedātājas, žurnālistes, koncertus apkalpojošās darbinieces un citu profesiju pārstāves.

Zemgalam ir 67 gadi, bet viņa jaunā dūjiņa Beāte Meldere ir aptuveni 40 gadus jaunāka.

Lūk, arī abi balodīši uz skatuves. Novēlam abiem dziedātājiem veiksmi visās frontēs!